reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając gratuluję udanej wizyty. Zazdroszcze pizzy[emoji12]
Hejka dziewczyny, moje swędzenie skóry niestety nadal mnie męczy. Endokrynolog zleciła mi próby wątrobowe. Jeżeli wszystko wyjdzie ok to może to być na tle alergicznym z powodu suplementu i bedę brała osobno jod a osobno wit.D. I znowu jutro kolejny wydatek na badania. Ciąża to studnia bez dna ... Gratuluję udanych wizyt mamuśki ;)
No powiem ci ze i ja odkąd jestem w ciąży to wydatki mam ogromne a nie pracuje i teoretycznie powinnam oszczędzać.

Witam nowa duszyczke w naszym gronie.

reklama
Ja jak Piotrek urodzil sie to tez kupilam dziennik maluszka. Fajna sprawa, jest wszystko, list do dziecka od rodzicow, pierwszy spacerek, o chrzcinach, odcisk raczki i nozki[emoji4]

Madziarra- podziwiam Cie, twarda babka z Ciebie[emoji11] wspolczuje przezyc z mezem, ale pewnie nie kazda kobiete mimo wszystko stac byloby na rozstanie[emoji11] kazdy ma swoja druga polowke przeznaczona i wierze ze Ty tez kiedys znajdziesz odpowiednia osobe[emoji11][emoji11]

Zajac- gratuluje wizyty i dobrych wiesci[emoji106]

Ja niestety wizyte mam dopiero 19.12, ale jest szansa ze jak malenstwo ladnie nozki rozlozy tak jak Piotrek w 16tc to dowiemy sie jaka plec jest..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak Piotrek urodzil sie to tez kupilam dziennik maluszka. Fajna sprawa, jest wszystko, list do dziecka od rodzicow, pierwszy spacerek, o chrzcinach, odcisk raczki i nozki[emoji4]

Madziarra- podziwiam Cie, twarda babka z Ciebie[emoji11] wspolczuje przezyc z mezem, ale pewnie nie kazda kobiete mimo wszystko stac byloby na rozstanie[emoji11] kazdy ma swoja druga polowke przeznaczona i wierze ze Ty tez kiedys znajdziesz odpowiednia osobe[emoji11][emoji11]

Zajac- gratuluje wizyty i dobrych wiesci[emoji106]

Ja niestety wizyte mam dopiero 19.12, ale jest szansa ze jak malenstwo ladnie nozki rozlozy tak jak Piotrek w 16tc to dowiemy sie jaka plec jest..

Ja tez mam w 16tc kolejna wizyte. To w następnym tygodniu. Z tym ze to bardziej wizyta po zwolnienie ale może i usg uda się zrobić. Choc nie nastawiam się na poznanie płci za mocno[emoji20]

To ja tsh mam 3.74... ;/

3 tygodnie temu 4,4 wizyta u Endo leki i wczoraj już 1,6
Idź do lekarza zbijesz i będzie dobrze :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja tez mam w 16tc kolejna wizyte. To w następnym tygodniu. Z tym ze to bardziej wizyta po zwolnienie ale może i usg uda się zrobić. Choc nie nastawiam się na poznanie płci za mocno[emoji20]

Ja też sie nie nastawiałam na poznanie płci a tu taki prezent pomikołajkowy :) o a może Mikołaj skoro tak hehe :) jest Nikola (Nikolaus) i Mikołaj :) A tak serio to mam teraz mega dylemat bo ciągle myślałam o imieniu dla dziewczynki a chłopca wogole nie brałam pod uwagę. Ale cos tak Karol mi dzisiaj w głowie siedzi. Karolek, Kajo :) na szczęście do maja dużo czasu :)

Ja też sie nie nastawiałam na poznanie płci a tu taki prezent pomikołajkowy :) o a może Mikołaj skoro tak hehe :) jest Nikola (Nikolaus) i Mikołaj :) A tak serio to mam teraz mega dylemat bo ciągle myślałam o imieniu dla dziewczynki a chłopca wogole nie brałam pod uwagę. Ale cos tak Karol mi dzisiaj w głowie siedzi. Karolek, Kajo :) na szczęście do maja dużo czasu :)

Może i ja dostane pourodzinowy prezent i się dowiem co mi tam skacze.
JustynaZbl- ja tez po zwolnienie ide, ale chodze prywatnie do ginki i na kazdej wizycie mam usg i zdjecie. Tylko ze wizyty co 3 tygodnie za 150zl[emoji20]

Ja teraz tez prywatnie z tym ze ona różnie ode mnie bierze. Czasami weźmie 100 zł z usg czasami 150. Moze zależy jakie ma potrzeby finansowe[emoji12]

reklama
Do góry