reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Link do: LOVIA pamiętasz jaka strona to jaka płeć? Z synkiem pęcherzyk miałam po prawej stronie (patrząc na zdjęcie) - patrząc jakby ode mnie to lewa
![]()

zielinka
Miałam to samo i faktycznie zadziałało! Mąż jak nowy. Polecam [emoji23][emoji16]hej.. pewnie zabrzmię wulgarnie.... ale może zrób mu po prostu dobrzemy baby mamy przecież swoje sposoby
ale nie na zasadzie że spytasz go czy chce, tylko jak wróci z roboty rzuć go na wyro i po prostu to zrób
ja i moja koleżanka jakiś miesiąc temu miałyśmy podobny problem, obie w ciąży, mężowie nagle zrobili się jacyś dziwni, wiecznie sfoczeni, ani be ani me, rozdrażnieni, cholera wie o co chodzi -tylko tv i tel. postanowiłyśmy wziąść sprwy we włąsne ręce ( dosłownie
) i poskutkowało ! mężowie jak nowi, czuli, kochani, mój mi nawet obiadki robi
wiesz z chłopami tak jest że im też daje na głowę zmiana sytuacji, brak sexu ( no bo nie oszukujmy się , pewnie u większości z nas przynajmniej w tych pierwszych miesiącach sex został ograniczony ) i ogólnie stres o to jak to będzie. a że oni są raczej nie skomplikowani jeśłi chodzi o potrzeby wydaje mi się ze taka mała niespodzianka brdzo poprawi mu humor i go rozluźni
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
wroniasta
o co chodzi z tym pęcherzykiem?? jak to sprawdzić na zdjęciu, na co patrzeć??A pamiętasz jaka strona to jaka płeć? Z synkiem pęcherzyk miałam po prawej stronie (patrząc na zdjęcie) - patrząc jakby ode mnie to lewa
![]()
madziarra21
A ja
Nadzieję: mieszane
Przeczucia: dziewczynka
Chinski: dziewczynka
Smaki: dziewczynka
Usg: chłopak
A Ciąża zarówno z córką jak i teraz z synem identyczna. Zero objawów, nawet piersi nie bolały
Mlodamama co do rad Wroniastej to może i ma rację, na pewno mu sie humor poprawi i będzie Cie inaczej traktował ... aczkolwiek ja jestem zdania że to oni o nas powinni teraz dbać hehe
Ale trzymam kciuki, żeby się wam ułożyło 
Zielinka dobrze że sie wyjaśniła sytuacja z kasą. Mi płaci zakład za L4 bo jest dużo ludzi zatrudnionych a później sie rozlicza z zusem więc ja mam zawsze na czas dziesiątego pieniążki i to około 200 zl więcej niz jak pracowałam no bo 100% to weekendy i święta sie wliczają.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści. Same pozytywne!!

Nadzieję: mieszane
Przeczucia: dziewczynka
Chinski: dziewczynka
Smaki: dziewczynka
Usg: chłopak
A Ciąża zarówno z córką jak i teraz z synem identyczna. Zero objawów, nawet piersi nie bolały
Mlodamama co do rad Wroniastej to może i ma rację, na pewno mu sie humor poprawi i będzie Cie inaczej traktował ... aczkolwiek ja jestem zdania że to oni o nas powinni teraz dbać hehe
Zielinka dobrze że sie wyjaśniła sytuacja z kasą. Mi płaci zakład za L4 bo jest dużo ludzi zatrudnionych a później sie rozlicza z zusem więc ja mam zawsze na czas dziesiątego pieniążki i to około 200 zl więcej niz jak pracowałam no bo 100% to weekendy i święta sie wliczają.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści. Same pozytywne!!

Anulka.
No juz jestem
doczytalam... Oczywiscie tylko glowny watek, teraz czas na pozostale, zakupki i te sprawy - ciekawe ile tam do nadrobienia
Oj Wroniasta nasmialam sie dobre
)) ja nie narzekam na troske mojego meza ale pewnie nie pogardzilby takim wieczorkiem u mnie ostatnio troche gorzej wiec jestesmy dosyc ostrozni. Ale mam nadzieje ze za chwile bedzie znow ok
Buziaczki
Oj Wroniasta nasmialam sie dobre
Buziaczki
Kum
Nie prawda. Srednia z przepracowanych miesiecy!!
4miesiace mialas jedna umowe??

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
reklama
Kum
Nie prawdaJa księgowa nie jestem ale dla mnie na ludzki rozum jak sie oblicza podstawę z ostatnich 12 miesięcy to dodaje się wszystkie składniki wypłaty i dzieli przez 12. jeśli pracowała 4 miesiące to dodaje cztery wypłaty i dzieli przez 12.
Jeśli chcesz być pewna Zielinka to poprostu zapytaj się osoby kompetentnej.
![]()

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)