reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny listonosz doniósł resztę kaski ! [emoji4] kamień z serca i jeszcze wyszłam lepiej niż w pracy .

Także bez stresu jak ja! Jeśli nie pracowałyscie całego roku to nie policzą wam żadnej średniej z całego roku tylko z przepracowanych pełnych miesięcy. [emoji4]
Jupi! [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dokladnie... Ja nie oczekuje super prezentow ale jakis drobiazg z grzecznosci... Nawet wnukom badziewia zawsze dają a sobie zazyczyla walizki... I to caly zestaw a nie jedna... Sobie nie kupujemy bo to drogie cholerstwo a ona taka bezczelna... Znowu sie nakrecilam [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
Kupcie jej zestaw walizek dla lalki...nie mowila jakie maja byc wielkie[emoji23]

moja mi zawsze coś złośliwie kupi - albo badziewny obrus z tak grubymi haftami że nic nie można na tym obrusie położyć bo się przewraca, albo formę do ciasta z komentarzem - "może twoja żona ( słowo żona wręcz wysyczane ) w końcu nauczy się piec i gotować ... " więc w tym roku mam zamiar zrobić to samo, kupić jej coś złośliwie brzydkiego ;)
Moja mama mi zawsze kupuje coś do kuchni ( wiedząc , że gotowanie to nie jest moja pasja) ostatnio stolnice [emoji32] bo jak była u nas i chciała zrobić pierogi to nie miała stolnicy [emoji23] wiec leży sobie ta stolnica jak jej nigdy nie użyje to dam bratu , żeby napalił w piecu [emoji23] chyba , że nagle zacznę lepić pierożki i inne.. Haha[emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Oj nie zgodzę się. Ja rezerwuje co roku mojemu Wojkowi i jego rodzinie w sierpniu na święta. W tym roku w 3 osoby polecieli z Londynu za 1200 zł w 2 strony, ale na podręcznym.
Różnica jest taka że z Londynu bilety są tańsze bo jest o wiele więcej Lini lotniczych ,my w Irlandii mamy tylko dwie , więc ceny dyktują jakie chcą .Obecnie najtańsze Bilety z Irlandii do polski to koszt 3400 zł za 2 osoby w lipcu były po 2300 zł za 2 osoby .Do tego muszę wliczyć koszt za paliwo bo ja na najbliższe lotnisko mam 130 km i parking na tydzień . Razem taki wylot to koszt ok 4 tyś zł.

Różnica jest taka że z Londynu bilety są tańsze bo jest o wiele więcej Lini lotniczych ,my w Irlandii mamy tylko dwie , więc ceny dyktują jakie chcą .Obecnie najtańsze Bilety z Irlandii do polski to koszt 3400 zł za 2 osoby w lipcu były po 2300 zł za 2 osoby .Do tego muszę wliczyć koszt za paliwo bo ja na najbliższe lotnisko mam 130 km i parking na tydzień . Razem taki wylot to koszt ok 4 tyś zł.
Może taniej by wyszło dojechać do jakiegoś większego lotniska ? Wiem że to mnóstwo km, ale może wyjść taniej niż tyle płacić za bilety.
Chyba bym się nie zdecydowała na zamieszkanie w Irlandii mając na uwadze że ja na pewno chciałbym kilka razy w roku latać do Pl. My się nastawiamy na taką przemysłową miejscowość 80km od lodndynu. Pół mojej rodziny się tam osiedliło i mój M. już tam mieszkał. Ale mnie coś ciągnęło do Irlandii- teraz już wiem że odpada chociażby ze względu na te linie lotnicze;)

w57vyx8dubspq12k.png

1140 zl w obie str za osobe rezerwujac w tym tyg..3 mies wczesniej duzo taniej..nwm gdzie Ty takie linie drogie wynalazlas..moj brat wiele lat tam pracowal i teraz znajomi wiec zazwyczsj ja im kupuje bilety

Ja mam zawsze problem co kupić swojej oraz męża babci , im nic nie jest potrzebne , kosmetyków nie używają , do domu wszystko maja w tamtym roku kupiliśmy im taki zestaw z takiego bardzo fajnego sklepu z herbatami kosz fajnych herbat do tego jakaś cytryna w syropie jakiś likier w tym roku nie mam pojęcia :( może macie jakieś pomysły ? Dla starszych osób 74 i 70 lat

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może taniej by wyszło dojechać do jakiegoś większego lotniska ? Wiem że to mnóstwo km, ale może wyjść taniej niż tyle płacić za bilety.
Chyba bym się nie zdecydowała na zamieszkanie w Irlandii mając na uwadze że ja na pewno chciałbym kilka razy w roku latać do Pl. My się nastawiamy na taką przemysłową miejscowość 80km od lodndynu. Pół mojej rodziny się tam osiedliło i mój M. już tam mieszkał. Ale mnie coś ciągnęło do Irlandii- teraz już wiem że odpada chociażby ze względu na te linie lotnicze;)
Sprawdzam co roku wszystkie możliwe kombinacje ,nawet Irlandia - Niemcy - Polska i owszem jest taniej dużo taniej , ale nie ma dobrego połączania bo musiała bym nocować w Niemczech albo czekać na lotnisku 11 godzin na lot do Polski .Irlandia w porównaniu do Anglii to zadupie , nawet pogoda tu jest gorsza niż w Anglii .Z drugiej strony ma swój niepowtarzalny klimat ,a moja rodzina dawno do tego przywykła do faktu że na święta nas nie ma . Do polski latam poza sezonem i za bilety płacę wtedy 350 zł za osobę , dla porównania na święta bilet za osobę to 1700 zł. Do tego doliczyć prezenty dla rodzinki ,i dla znajomych , bo jak moje koleżanki jak się dowiadują się że jestem w Polsce , to wszystkie chcą mnie zobaczyć a że one mają dzieci to też coś trzeba kupić. Ehhh ale się rozpisałam

Do góry