reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wionatq po pierwsze to oddychsj gleboko. Stres nie pomaga maluszkowi :( inhaluj sie, nawet niech maz delikatnie pozniej oklepie ci plecy i lez. Ja ostatnie dwa tygodnie bardzo kaszlalam i to tsk, ze az na wymioty ciaglo. W poniedzialek zapeene dostaniesz leki i antybiotyk. Nie wiem jak daleko masz do innego szpitala, moze w razie co warto tam podjechac jakbys miala jutro paznokcie z nerwow obgryzac.

Sasankaa witaj wsrod czerwcowek :)

Gratuluje dzisiaj wszystkich wizyt :) takie wiesci milo sie czyta.

reklama
Już wszytko wiem byłam w innym szpitalu od ręki mnie przyjęli. Ogólnie jest niby dobrze ale i źle. Szyjka zamknięta ale się skraca. Jest w najniższej granicy normy 3 cm. Miałam do wyboru zostać tam na obserwacji albo poczekać do poniedziałku i iść na konsultacje i sprawdzenie do swojej Pani ginekolog. Wszystko z nią konsultowalam i doszlysmy do wniosku że tak będzie ok. Narazie muszę patrzeć na skurcze. W razie jakichś skurczy regularnych muszę czuwac i jechać ale narazie jest ok.. A jak jest u was? Może wiecie coś więcej pamiętam że niektóre mają bardzo kontrolowane to też więcej pewnie wiedza. Moja Pani ginekolog mi nie opowiadała o tej szyjce do póki było ok a teraz przez telefon to tez nie rozmowa.

Sasanko jest lista mam czerowcowych. Poszukaj ogolnoe w czerwcowkach :)

Wionatq super, ze podjechalas gdzie indziej :) u mnie szyjka jest krotka 28mm, a do tego od wew sie rozwarcie robi. Mam luteine dopochwowo plus do rozwazenia lekarza pessar.

Sasanko jest lista mam czerowcowych. Poszukaj ogolnoe w czerwcowkach :)

Wionatq super, ze podjechalas gdzie indziej :) u mnie szyjka jest krotka 28mm, a do tego od wew sie rozwarcie robi. Mam luteine dopochwowo plus do rozwazenia lekarza pessar.

Kurcze ciekawa jestem czy moja zostanie przy tych 3 cm.. Mam luteinę w zapasie ale chyba sobie oszczędza branie na własną rękę. Kurcze mogłam jej nie odstawiac..

powiem Wam ,że ja nawet nie wiem co z szyjką bo oprócz usg dopochwowego w 6tyg to niebyła badana. chyba na połowkowym powinien zbadać?

powiem Wam ,że ja nawet nie wiem co z szyjką bo oprócz usg dopochwowego w 6tyg to niebyła badana. chyba na połowkowym powinien zbadać?

Z tego co wiem to u wielu z nas tu nie była badana. A u mnie się okazało że nie widziałam a miałam badana ale ze było wszystko ok to nie podawała mi długości do informacji.

Ja mam badaną co wizytę i ma 40mm. (Kiedyś co 4tyg, a teraz już będę miała wizyty co 2)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

reklama
Do góry