reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny zastanawiam się na keratynowym prostowaniem włosów po porodzie. Miała któraś kiedyś taki zabieg?

Ja miałam, wydalam kupę kasy i dupa z tego (robiłam w.dobrym salonie, żeby nie bylo) włosy owszem były proste ale dla mnie wyglądały jak tłuste. efekt nie trzymał się pół roku... może przez 3 miesiące faktycznie po umyciu nie musiałam prostować (naturalnie mam kręcone, bez prostowania nie wychodzę) no i dam zabieg to nie koniec bo trzeba jeszcze zmienić szampony odżywki itd- nie mogą mieć tych jakiś sls i innych.

reklama
Ja miałam, wydalam kupę kasy i dupa z tego (robiłam w.dobrym salonie, żeby nie bylo) włosy owszem były proste ale dla mnie wyglądały jak tłuste. efekt nie trzymał się pół roku... może przez 3 miesiące faktycznie po umyciu nie musiałam prostować (naturalnie mam kręcone, bez prostowania nie wychodzę) no i dam zabieg to nie koniec bo trzeba jeszcze zmienić szampony odżywki itd- nie mogą mieć tych jakiś sls i innych.
No wiem ze kosmetyki tez trzeba zmienić. Mija znajoma sobie zrobiła jakiś miesiąc temu i ma naprawdę fajne włosy a miała takie jak i ja. Ni to kręcone ni to proste. Przy wilgotnej pogodzie... pudel na głowie.

Tez mam koleżankę, która jest zadowolona i robi co kilka miesięcy. mi się efekt strasznie nie podobal- fakt nie puszyly się. chyba nie masz innego wyjścia jak sama wypróbować ;)

Tez mam koleżankę, która jest zadowolona i robi co kilka miesięcy. mi się efekt strasznie nie podobal- fakt nie puszyly się. chyba nie masz innego wyjścia jak sama wypróbować ;)
Chyba tak. Ale mam jeszcze czas na przyslenia. Nawet inna znajoma mnie namawiala a sama robiła sobie nawet w ciazy!

Podobno można też kupić samej zestaw w hurtowni i zrobić samej (z koleżanką) zawsze to mniej kasy w błoto jak efekt będzie taki do tyłeczka jak u mnie ;)

Az się dokopałam na fp salonu do swoich zdjęć przed i po. chwilę po owszem byłam zadowolona ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-02-16-17-43-07.png
    Screenshot_2017-02-16-17-43-07.png
    223,3 KB · Wyświetleń: 124
  • Screenshot_2017-02-16-17-43-11.png
    Screenshot_2017-02-16-17-43-11.png
    240,7 KB · Wyświetleń: 117
Dokładnie, cienki i takie siano. tu zdjęcie przed jest już po umyciu tymi wytrawiajacymi szamponami dlatego wyglądają jak szopa zupelna

reklama
Dzisiaj byłam u lekarza. Szyjka z 44mm ma już 32mm. Jutro idę do szpitala [emoji24] dalej boli mnie podbrzusze i wgl. Chyba mnie szew czeka . Jestem przerazona już drugi raz szpital . Zaraz się zarycze chyba.

Do góry