Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam . To pewnie przez to dopochwowe to krwawienie. Podraznili Ci tam delikatny naskórek.wszystko będzie ok.nie denerwuj się .Ja mam 12tc ale dziecko to 13tc. Dopochwowe mialam bo lepiej było widać dzidziunia. Robią tak jsk to wygodnie. Noe ma znaczenia
Będzie dobrze.zaraz zobaczysz swoją dzidzie. Normalnie zazdroszczę [emoji14] powodzenia.Ja idę dzisiaj na badania - w końcu zobaczę swoje dzieciątko i usłyszę serducho!
Obym miała dobre wieści po 19...
Jak zawsze śpię do 12 to dzisiaj już na nogach od 7 tak się stresuje! Czym by tu głowę zając? Jakieś pomysły, sprawdzone sposoby?
Chyba sobie puszczę jakiś film...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze chwile. Po poronieniu zatrzymanym coś takiego. Wczoraj dzidziuń fikał koziołki a dziś mamusi takiego stracha napędziłWitam . To pewnie przez to dopochwowe to krwawienie. Podraznili Ci tam delikatny naskórek.wszystko będzie ok.nie denerwuj się .
No wiem . Wszystkie "anomalie "i od razu wariujemy czy wszystko ok. niby mamy się nie denerwować i myśleć pozytywnie ale to wcale nie takie proste. Mnie od wczoraj coś ciągnie i kluje i niby wiem że to normalne (w końcu to kolejna ciaza) a i tak miliony czarnych myśli od razu .Najgorsze chwile. Po poronieniu zatrzymanym coś takiego. Wczoraj dzidziuń fikał koziołki a dziś mamusi takiego stracha napędził
Czyli nie jestem odosobnionym krejzolem. Zeświruję do maja jak nicNo wiem . Wszystkie "anomalie "i od razu wariujemy czy wszystko ok. niby mamy się nie denerwować i myśleć pozytywnie ale to wcale nie takie proste. Mnie od wczoraj coś ciągnie i kluje i niby wiem że to normalne (w końcu to kolejna ciaza) a i tak miliony czarnych myśli od razu .