Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam podobnieJa mam dzisiaj 14t6d i też mi się wydaję że coś tam czułam już takie jakby bąbelki w podbrzuszu...Ale pewności nie mam
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
25mm?Ja jestem w 10 tygodniu i maluszek ma 25mm takze sie nie stresuj
Ja jestem też z tych szczesliwcow co mogą jeść wszystko bez problemu. Wcześniej jedynie miałam większe problemy z zoladkiem po zjedzeniu niektórych rzeczy a teraz to już przeszło. Najgorzej że mnie do tych słodyczy tak ciągnie i codziennie zjadam coś słodkiego chociaż staram się ograniczać i zamiast słodyczy zjeść owoc.Ja od samego początku nie mogłam nawet na mięso patrzećod kilku dni próbuję je jeść ale jest ciężko. Już chociaż jestem już w stanie zrobić mężowi mięsny obiad bo do tej pory miał dietę wege razem ze mną
nawet wędliny w lodówce nie było [emoji12]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
polecam laximama ja piję i to smaczny kisiel, jak jest za słaby to dodaję małą łyżeczkę siemienia do tegoWiem do czego się zmuszam ...do tego kleiku z siemienia lnianego ...żeby to rano przed śniadaniem polknac...To jest jedyna rzecz ale jak nie zjem dwa dni to już widzę efekty ...
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
No to super! Moje się jeszcze nie przykleiło do końca podobnieżJa właśnie po genetycznychwszystko ok tylko mam uważać z tym łożyskiem. Ale wszystkie pomiary prawidłowe. Podobno będzie dziewczynka
![]()
Ja czuję. Bynajmniej tak mi sie wydajeDzięki dziewczyny za wszelkie porady. W weekend muszę się wykurowac bo w poniedziałek wyjeżdżam na tygodniowe szkolenie do Katowic.
Czy któraś z Was poczuła już ruchy? Dam sobie rękę uciąć ze dzisiaj poczułam i to dwa razy pod rząd :-)