Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale mi na tym l4 odbija...najpierw pizza potem ciasto orzechowe ...Już mam farsz na paszteciki zrobiony i za dwa dni robię bo jutro oprócz obiadu w planie sałatka gyros...mięsko już się marynuje...masakra....
Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uważam że jeżeli ma się na coś ochotę to można wszystko jeść Ale wiadomo z umiarem ...Ja odstawiłam kawę i czarną herbatę bo staram się więcej wody pić nawet tej ciepłej z cytryną...Ale jak mam ochotę to sobie wypije np do ciasta[emoji12] nie ma co przesadzać to bardziej akurat jak z tym spaniem na lewym boku...jak Ci wygodnie na prawnym to śpisz na prawym i tyle...któraś wystawiła link od mamy ginekolog ze to bujda była...Choć sobie teraz tak o tym myślę to jest jednak coś od czego mnie odrzuca, a mianowicie są to wszelkiego rodzaju herbaty.. jedyne na co mam ochotę z ciepłych rzeczy to kawa, ale wiadomo w ciąży sporadycznie.. a jak Wy dziewczyny podchodzicie do tematu kawy? Bo mi ginekolog powiedziała, że spokojnie 1 małą, słabą kawę mogę wypić codziennie.. a wszędzie głosy na ten temat są podzielone..