reklama

Czerwcowe mamy 2018

Oj to już musisz go w nocy przekonać.
[emoji23][emoji23][emoji6]
Niech zapakuja od razu w papier świąteczny to może się go przekona.
Albo porozmawiaj z rodzicami ze to prezent od nich żebyś się męczyć nie musiała...

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
z tym przekonywaniem w nocy będzie ciężko bo się rozchorował mi :) uzyję swojego uroku chyba :) zawsze jak zapytam: kofasz mnie? to pyta co znowu zrobiłaś :D

reklama
Ja mam siostrę 6 lat młodszą. Taka sama różnica będziemy między moimi dziećmi.
Biłyśmy się dzień w dzień, rozrywaliśmy sobie ubrania, szło na talerze, sąsiedzi dzwonili do mamy do pracy, skarżyli na nas. Jak się wyprowadziłam tak od 7 lat żyć bez siebie nie możemy :) Dzień w dzień telefon, messenger caly czas, mieszka dwa bloki dalej ode mnie. W ogień bym wskoczyła za nią :)

Sernik piecze się ! :) A ja opadłam z sił, po jednym serniku, a myślałam, że dzisiaj podłogi umyję yhym... :) Nie te zasoby energii, nie ta siła.
Dziś wstałam lewą nogą, od rana mam bardzo zły humor..Masakra ;]
Moja córka też wstała lewą nogą [emoji23]

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

Jak to jest możliwe, że aż tyle z Was czeka na wyniki testu PAPA. W wawie krew pobiera się dzień przed USG i wynik USG jest odrazu z testem PAPA i pełnym opisem, co lekarzowi zajmuje jakieś 10 minut max ;/
W Żorach miałam w ten sam dzień USG i pobieraną krew, wynik skorygowany o test Papa miałam na mailu 3 dni później.. Nie musiałam tam 2 razy jeździć, to jakieś 20 kilka km, niby nie daleko, ale zawsze..
A.

Jak to jest możliwe, że aż tyle z Was czeka na wyniki testu PAPA. W wawie krew pobiera się dzień przed USG i wynik USG jest odrazu z testem PAPA i pełnym opisem, co lekarzowi zajmuje jakieś 10 minut max ;/

Dziewczyny jak przekonać partnera że to co pojawiło się w domu nagle po świętach to przyniósł Mikołaj :) a nie ja sobie sama zamówiłam na allegro? :)
Chodzi o taki fajny regulowany stolik na laptopa ewentualnie jedzenie :) brzuchol rośnie a my mamy tylko niską ławę :)
A może daj to np rodzicom żeby dali to jako prezent pod choinkę? [emoji3]

reklama
W Żorach miałam w ten sam dzień USG i pobieraną krew, wynik skorygowany o test Papa miałam na mailu 3 dni później.. Nie musiałam tam 2 razy jeździć, to jakieś 20 kilka km, niby nie daleko, ale zawsze..
A.

no to jeszcze do przyjęcia ale 7-10 dni czekać na to to przegięcie bo to przeciez sa dwie trzy dane do dopisania do tego co jest liczone po USG. Bez sensu robić to drugi raz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry