O
O!KurkaDomowa
Gość
Hejo. Ja już po wizycie. Normalnie śmiechu warte
Do terminu 6 dni, a tu wszystko pozamykane
mała ma już 3800g....także ten...
Do terminu 6 dni, a tu wszystko pozamykane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kawal babeczki bedzieHejo. Ja już po wizycie. Normalnie śmiechu warte
Do terminu 6 dni, a tu wszystko pozamykanemała ma już 3800g....także ten...
Kurcze to u Ciebie chociaż jakieś efekty...mi odchodzi wieksza ilosc czopu ale to juz trwa 2 tyg...Jak chodzę to brzuch się napina dość mocno ostatnio poszliśmy nad jezioro przeszłam twardo 2km w jedną stronę. I 2 z powrotem i tego dnia wieczorem zaczął mi odchodzić czop. Chodziłabym codziennie ale nie mogę iść sama z córką jest zbyt "żywa" i zwyczajnie na dworze mnie nie słucha.
To miałam podobnie w tamtym tygodniu. Tylko rozwarcie na 1cm.. Wagowo tak samo. Tydzień później na wizycie miałam 2.5cm i szyjka miękka. Także jeszcze się ruszy. Mam nadzieję że szybko Cie weźmie.Hejo. Ja już po wizycie. Normalnie śmiechu warte
Ale jeszcze jesteś przed terminem. A ja już tydzień poKurcze to u Ciebie chociaż jakieś efekty...mi odchodzi wieksza ilosc czopu ale to juz trwa 2 tyg...
Trzymam kciuki za te burzeAle jeszcze jesteś przed terminem. A ja już tydzień po![]()
Hejo. Ja już po wizycie. Normalnie śmiechu warte