Agatki
Fanka BB :)
Oj biednaDziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj biednaDziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Przykro mi że się nie udało. Zrób badania. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki za kolejne starania.Dziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Ooo jak.przykroDziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Przykro mi bardzo, ale trzymam kciukasy za następne podejście.Dziewczyny, niestety u mnie dziś 1dc. Zaczynamy 5cs. Póki co zniknę, bo nie chcę się nakręcać. Chce mi się tylko ryczeć. Teraz moim celem będą badania hormonów i tarczycy.
Rozumiem twój żal, jeśli cię to w jakiś sposób pocieszy to ja dziś na Maxa się poklocilam z mężem, do teraz chce mi się płakać, nawet już miałam myśli typu po co mi te drugie dziecko skoro przy jednym już mam przewaloneDziś sobie popłaczę, choć mówię, już nastawiałam się na brak ciąży od jakiegoś tygodnia. A od 3dc już podziałam z badaniami.
Kochana nie mów tak :* teraz hormony działają u ciebie :* Będzie dobrze.Rozumiem twój żal, jeśli cię to w jakiś sposób pocieszy to ja dziś na Maxa się poklocilam z mężem, do teraz chce mi się płakać, nawet już miałam myśli typu po co mi te drugie dziecko skoro przy jednym już mam przewalonenawet teraz aż mi do płaczu
![]()
Wiem wiem że robi mi się znowu kalafior z mózgu ale brak pomocy męża coraz bardziej daje mi się we znakiKochana nie mów tak :* teraz hormony działają u ciebie :* Będzie dobrze.