reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Uff ja już po
Dzidzia starsza na usg bo 12+5 a wg om 12+1
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)
Gratuluję syneczka [emoji6]
Super, że już coraz więcej z nas zna lub podejrzewa płeć bobasa :))

Wróciłam przed chwilą z pracy, to mój "ulubiony" dzień, lekcje od 7 do 19, ledwo żyję! Czekałam na moment żeby położyć się w szlafroku i Nic-Nie-Musieć. Ach :))

reklama
Kurde kupiłam dziś w lumpeksie na oko spodnie ciążowe h&m mama rozmiar L i okazały się dużo za duże :( mimo że noszę rozmiar L :(
Miałam to samo na początku ciąży. Mierzylam u kobiety (z olx) na swoje legginsy i myślę sobie "ok, akurat jak ciut przytyje". A w domu stwierdzIłam, że chyba z 30kg muszę przytyć żeby z pupy mi nie leciały ;-). Wystawilam ma olx-może też tak zrób ;-)

Dziewczyny czy któraś z Was ma problemy z wątroba? Dziś zrobiłam sobie próby i aspat mam 56 a norma do 35. Trochę mnie to martwi [emoji17]

reklama
Miałam to samo na początku ciąży. Mierzylam u kobiety (z olx) na swoje legginsy i myślę sobie "ok, akurat jak ciut przytyje". A w domu stwierdzIłam, że chyba z 30kg muszę przytyć żeby z pupy mi nie leciały ;-). Wystawilam ma olx-może też tak zrób ;-)
Chyba też wystawie na olx bo wątpię że aż tak przytyję :/

Do góry