Madzik1000
Fanka BB :)
Ja ciągle myślałam że to moje wnętrznościDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ciągle myślałam że to moje wnętrznościDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
To tak jak ja 02.06Cześć,
Jestem Maria i jestem tu nowa. To moja pierwsza ciąża, termin na 02.06.2020.
Hej, Bielsko-Biała. Czuję się ok, dziękuję.
AmyDokładnie tak jak ja
18 Tc, termin 10.06.2020 i synus![]()
Szczęśliwe MyDokładnie tak jak ja
18 Tc, termin 10.06.2020 i synus![]()
To moze i ja czuję, a ciagle podejrzewam, ze to jeitaJa ciągle myślałam że to moje wnętrznościnajbardziej czuje kiedy leżę
Ja pierwsze ruchy poczułam w okolicach 17 tygodnia i od tamtej pory są dni kiedy mała mocno się wierci a są też takie że ruchy są ledwo wyczuwalne albo wręcz żadne i tak na zmianęDziewczyny, czy czujecie już jakieś ruchy swoich fasolek? Jeśli tak, to jakie były to wrażenia i kiedy pierwszy raz coś odczułyście?
Takie delikatne musniecia troszkę nad spojeniem łonowymJa jestem 17+3 tc i tez mi sie czasami wydaje, ze czuje ruchy dziecka, ale nie jestem pewna czy to onojak wy to czujecie?