Mimi94
Fanka BB :)
Żelazo zaczelam brać od soboty, cukier ok, z tarczycą nigdy problemu nie mialammoże żelazo spadło,ketony lub coś z cukrem albo tarczyca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żelazo zaczelam brać od soboty, cukier ok, z tarczycą nigdy problemu nie mialammoże żelazo spadło,ketony lub coś z cukrem albo tarczyca
To jest okej. Nie wiem czemu sie martwisz ze za długa ;pTo witaj w klubie. Ja dziś po wizycie i moja 50 mm… człowiek będzie się znowu obawiał że za długa
Moja położna przychodzi nawet do domu więc pewnie każda wg siebie robiMi powiedziała, że przez covid nie ma..
Po porodzie oczywiście w domu ale przed porodem tylko online
u mnie tarczyca wyszła niedoczynność w 1 ciąży i teraz w 3. Poza tym badana miliony razy i ok. w ciąży niedomaga i to nie w każdej bo w drugiej super wynikiŻelazo zaczelam brać od soboty, cukier ok, z tarczycą nigdy problemu nie mialam
Dziecko na pewno weźmie co potrzeba [emoji3590] bardzo możliwe że jednak masz anemię i stąd to wszystko.. Mi po ok 2 tygodniach brania żelaza zdecydowanie poprawiło się samopoczucie! Nadal łapie drzemki, mam już swoje godziny na to i rytm - jak padam to na 1,5-2h [emoji4] myślę że skoro zaczęłaś suplementację żelazem to za moment będzie lepiejZaczęłam się zastanawiać co do mojego samopoczucia... Czy to nie szkodzi małemu. Brzuch mnie ciążowo nie boli, nic mi nie twardnieje, mały się wierci non stop, dzisiaj mi cały brzuch podskakiwał i czuję już ponad pępek. Ale no średnio się czuje.. Nie mam sił, najchętniej to bym spała, wciąż mi niedobrze... A 16.02 mam wizytę ale u innego lekarza bo to prenatalne a dopiero 22.02 mam u mojego..
Waga mi leci w dół.. Nie jakoś mocno ale wczoraj a dzisiaj to jest 300g różnicy gdzie dzisiaj ważyłam się po wypiciu kubka herbaty, zjedzeniu kilku herbatników i jabłka..
Na co lekarze czekają?Boje się sepsy
Nadal nic nie robią lekarze??Boje się sepsy
Dopóki maluszkowi bije serce i są jakieś kieszenie z wodą (nawet tymczasowo) jest nadzieja... Sepsa wbrew pozorom nie jest aż tak czesta (a już miałaś coś co trafia się "rzadko")... Bądź dobrej myśli.Boje się sepsy