Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytałam o tym Anatolu... Bardzo dużo i... Miało tak zostać. Zobaczę w szpitalu. Naprawdę tak to się skończyZnalezione w google:
"Tolek to ekspresywna forma imienia Anatol lub Teofil"...
"Tolek jest zdrobnieniem imienia Teodor i Teodozjusz"
A ja właśnie wybrałam imię AntekI właśnie nie raz są takie skojarzenia... Na samym początku ciąży jak czułam że będzie chłopczyk to dzieci jeszcze proponowały Staś albo Antoś. A nam z mężem się właśnie ten Antek tak źle kojarzy właśnie brzydko mówiąc z ( debi...) Nie wiem skąd to się bierzea Staś to fajny jak mały a później Stasiek... Nie no nie przejdzie.
Są gusta i guścikiA ja właśnie wybrałam imię Antek![]()
a może Jaś? U nas miał być jeśli był by chłopiec ale będzie dziewczynka i imienia brak w sensie kwestia dogadania bo mi się podoba strasznie Pola i Liwia ale partner na starcie skreślił te propozycjeI właśnie nie raz są takie skojarzenia... Na samym początku ciąży jak czułam że będzie chłopczyk to dzieci jeszcze proponowały Staś albo Antoś. A nam z mężem się właśnie ten Antek tak źle kojarzy właśnie brzydko mówiąc z ( debi...) Nie wiem skąd to się bierzea Staś to fajny jak mały a później Stasiek... Nie no nie przejdzie.
U nas Czarek też był na liście. Ale jednak jesteśmy z partnerem pokoleniem 13 posterunkuU nas albo Radek albo Czarek. Ja chciałam Marcel albo Kornel, ale zero akceptacji pozostałych członków rodziny![]()
Ja mam już prawie wszystko przygotowane. Zostało tylko dokupienie dodatkowej komody i kilka przydatnych rzeczy. Z ciuszków mam już skompletowane do rozmiaru 68 ale jak coś mi sie w sklepie spodoba to dokupujeDziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic![]()