reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
I właśnie nie raz są takie skojarzenia... Na samym początku ciąży jak czułam że będzie chłopczyk to dzieci jeszcze proponowały Staś albo Antoś. A nam z mężem się właśnie ten Antek tak źle kojarzy właśnie brzydko mówiąc z ( debi...) Nie wiem skąd to się bierze🤔 a Staś to fajny jak mały a później Stasiek... Nie no nie przejdzie.
A ja właśnie wybrałam imię Antek 🙈

A ja właśnie wybrałam imię Antek 🙈
Są gusta i guściki 😊 ja nie krytykuje czyjegoś wyboru. Antoś ładnie brzmi tylko akurat mi się kojarzy z kimś ale wybór nie jest zły. Tak samo ja dałam razem z mężem 13 lat temu synowi na imię Oliwier on nie narzeka w ogóle wszyscy w rodzinie i szkole wołają Oli na niego. Wiadomo przyzwyczailiśmy się ale młodzi byliśmy i inaczej się patrzyło a w tej chwili nie wiem czy wzięła bym pod uwagę to imię🤔 dobrze że syn pretensji nie ma😊 i nasz wybór też się komuś może nie podobać.

Córkę mam Majkę i 12 lat temu miałam jazdę na to imię tym bardziej że bardzo pragnęłam mieć dziewczynkę a teraz po tylu latach zdecydowanie inaczej by miała na imię. Ale też całe szczęście że nie narzeka😁

I właśnie nie raz są takie skojarzenia... Na samym początku ciąży jak czułam że będzie chłopczyk to dzieci jeszcze proponowały Staś albo Antoś. A nam z mężem się właśnie ten Antek tak źle kojarzy właśnie brzydko mówiąc z ( debi...) Nie wiem skąd to się bierze🤔 a Staś to fajny jak mały a później Stasiek... Nie no nie przejdzie.
a może Jaś? U nas miał być jeśli był by chłopiec ale będzie dziewczynka i imienia brak w sensie kwestia dogadania bo mi się podoba strasznie Pola i Liwia ale partner na starcie skreślił te propozycje 🤣on chciał Julkę ja mówię absolutnie bo na każdym rogu stoi 😉no i zostanie albo Weronika albo Emilka

reklama
Dziewczyny, kompletujecie już wyprawkę? Zastanawiam kiedy zacząć. Przy pierwszej córce jakoś szybko to poszło. Syn miał prawie wszystko po córce, więc też szybko. Teraz nie chcę zapeszać, a nie mamy praktycznie nic 😁
Ja mam już prawie wszystko przygotowane. Zostało tylko dokupienie dodatkowej komody i kilka przydatnych rzeczy. Z ciuszków mam już skompletowane do rozmiaru 68 ale jak coś mi sie w sklepie spodoba to dokupuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry