Mb_
Fanka BB :)
@ooska @Justinajoe @bluemon @alexandra1990 tak chciałyście dołączyć do naszego forum pisząc tutaj, a gdy macie już aktywne linki to żadna z was się nie odezwała…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam nipt test i z krwi wiedziałam jaka płeć, wiec u mnie pomyłek nie byloHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków?Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka
także "zmiana płci" w 22 tygodniu
Jak to było u Was?
ja od początku czułam, że będzie dziewczynka, robiłam też test sanco i już na wczesnym etapie miałam potwierdzenie z wyników, że będzie córkaHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków?Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka
Jak to było u Was?
U mnie identycznieja miałam nipt test i z krwi wiedziałam jaka płeć, wiec u mnie pomyłek nie bylo
U mnie się pojawiła jakoś tydzień temu (obecnie 24+5)Dziewczyny, a macie już kresę na brzuchu? (chyba linea negra to się nazywa), ja zaraz kończę 2 trymestr i u mnie ani śladu![]()
ja nieDziewczyny, a macie już kresę na brzuchu? (chyba linea negra to się nazywa), ja zaraz kończę 2 trymestr i u mnie ani śladu![]()
Od początku czułam, że będzie chłopczyk i akurat się nie pomyliłamHej dziewczyny, znacie już płeć maluszków?Ja od początku byłam przekonana, że będzie chłopak, więc jak lekarz mi to powiedział w około 14 tygodniu to wcale nie miałam watlipowości. Wczoraj byłam na USG i okazuje się, że dziewczynka
Jak to było u Was?