matkaniewariatka
Fanka BB :)
@czubaczeq ile mały ma lat? przy tak wysokiej temp to i do szpitala można podjechać. mam bardzo złe wspomnienia z zapaleniem płuc wywołanym mykoplazmą. faktycznie te płucka bym zbadała u jakiegoś specjalisty. zdrówka i dawaj znać 
i znajdziesz sobie empatycznego dobrego lekarza prowadzącego.
wiem jak trudno się czeka pod tym gabinetem. mam nadzieję, ze za kilka chwil usłyszysz najlepsze informacje z możliwychTak ogromnie mi przykro
Ja siędzę już pod gabinetem. Wizytę mam dopiero o 10.20, ale odwiozłam dzieciaki do szkoły i ekspresowo dojechałam.
Mam tak ogromny stres że zaraz chyba wybuchnę!
Boje się, czy wszystko jest ok i czy lekarz coś zobaczy. Boje się też, że jeśli jest np. za wcześnie(że wzgl3du na cykle) i np. nie będzie jeszcze serduszka to że lekarz mi nagada że jest źle i do dupy...
Niestety weszłam na znanylekarz i wiem że Lekarz do którego idę na raczej średnie oceny i część komentarzy jest że słabo traktował pacjentki we wczesnej ciąży(własnie gadał że jest nie tak a i innego lekarza okazywało się że jest ok). Niestety to był jedyny sensowny wolny termin we wskazanym przez lekarza terminie.
Mam nadzieję, że będzie ok i się uspokoję.
Ale jeśli nie będzie, to nie wiem jak wrócę na kurs pierwszej pomocy do roboty. Już od koleżanek, które wiedzą co mi jest wiem że pozostałe dopytują czy coś mi się stało, bo podobno tak wyglądam. A mnie chyba oprócz mdłości po prostu zżera OGROMNY stres![]()