reklama
U nas sporo znajomych na małe dzieci, więc myślę, że sporo szpeju odkupimy od nich, ale zanim zacznę się chwalić to też chcę zaczekać do prenatalnych
jeszcze nie do końca doszedł fakt, że coś tam jest w środku, a to, że kiedyś będzie na zewnątrz to w ogóle odległa perspektywa 
czubaczeq
Zaangażowana w BB
U mnie serduszko biło już 28.10 jutro kolejna wizyta i jakby się zmienił termin to dam znać na razie jest 13.06.2026WAŻNE!!!
Za dwa tygodnie (około 1 grudnia) będziemy tworzyć prywatną grupę, więc proszę o aktualizację jeśli chodzi o termin i o to kto jeszcze nie ma serduszka przy terminie o danie mi znać. Zaproszenia zapewne będę wysyłane tylko do osób które są zaktualizowane.
czubaczeq
Zaangażowana w BB
U mnie 11 tydzień ale poczekam chyba jeszcze do przyszłego roku bo po tylu stratach dalej mam z tyłu głowy, że muszę być gotowa na każdy scenariusz i jeszcze to do mnie nie dochodziPlanujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenępoza tym większość mam po synu
aiszka
Fanka BB :)
ja też jutro, o której trzymać kciuki?U mnie serduszko biło już 28.10 jutro kolejna wizyta i jakby się zmienił termin to dam znać na razie jest 13.06.2026![]()
Kociara 10996
Zaciekawiona BB
czubaczeq
Zaangażowana w BB
O 19 a u Ciebie ??ja też jutro, o której trzymać kciuki?
Sopek
Moderator
Hej dziewczyny też miałam wizytę dzisiaj, wszystko super, widziałam ja dzidzia macha rączkami i nóżkami , ale fikała
coś pięknego . Za 11 dni prenatalne
powiedzieliśmy dzieciom ale radocha, chodzą za mną i mówią że chcą już, że do czerwca to za długo 
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Cudowna wiadomoscHej dziewczyny też miałam wizytę dzisiaj, wszystko super, widziałam ja dzidzia macha rączkami i nóżkami , ale fikałacoś pięknego . Za 11 dni prenatalne
powiedzieliśmy dzieciom ale radocha, chodzą za mną i mówią że chcą już, że do czerwca to za długo
![]()
reklama
aiszka
Fanka BB :)
ja o 18O 19 a u Ciebie ??![]()
Podziel się: