reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Też się jeszcze wstrzymuje jak większość dziewczyn 😊 chciałabym być po tych pierwszych prenatalnych i fajnie byłoby znać też płeć żeby zacząć zakupy, więc myślę że dopiero po nowym roku jakoś zacznę coś kupować 😁

reklama
U nas sporo znajomych na małe dzieci, więc myślę, że sporo szpeju odkupimy od nich, ale zanim zacznę się chwalić to też chcę zaczekać do prenatalnych 😅 jeszcze nie do końca doszedł fakt, że coś tam jest w środku, a to, że kiedyś będzie na zewnątrz to w ogóle odległa perspektywa 🫣

WAŻNE!!!
Za dwa tygodnie (około 1 grudnia) będziemy tworzyć prywatną grupę, więc proszę o aktualizację jeśli chodzi o termin i o to kto jeszcze nie ma serduszka przy terminie o danie mi znać. Zaproszenia zapewne będę wysyłane tylko do osób które są zaktualizowane.
U mnie serduszko biło już 28.10 jutro kolejna wizyta i jakby się zmienił termin to dam znać na razie jest 13.06.2026 🏵️

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu
U mnie 11 tydzień ale poczekam chyba jeszcze do przyszłego roku bo po tylu stratach dalej mam z tyłu głowy, że muszę być gotowa na każdy scenariusz i jeszcze to do mnie nie dochodzi

Ja po wizycie maluch wygląda na chłopca 😅 skończę z samymi facetami w domu 🤣 jak się potwierdzi będę mieć 3 synka

Ps. Nie zwracajcie na moje paznokcie przez mdłości kosmetyczka dopiero w piątek

Załączniki

• IMG_9962.jpeg
    IMG_9962.jpeg
    280,9 KB · Wyświetleń: 43
Hej dziewczyny też miałam wizytę dzisiaj, wszystko super, widziałam ja dzidzia macha rączkami i nóżkami , ale fikała ❤️coś pięknego . Za 11 dni prenatalne :) powiedzieliśmy dzieciom ale radocha, chodzą za mną i mówią że chcą już, że do czerwca to za długo 😅
Cudowna wiadomosc ♥️ jutro też mam wizytę i mam nadzieję na przekazanie podobnych wieści. Dostałaś jakąś fotkę z USG?

reklama
Do góry