Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsze to pomyslałam o wózku Quinny Buzz
I myśle, a po co mi wózek? Potem kolejne myślenice - zdjęcia na T. - jakie T.? jakieś forum Tarnowa
Chyba czas się dobudzic, bo kiepsko będzie dzis w pracy. Tłumaczę piątkiem trzynastego ;-)
A może Ty w sen zimowy zapadasz?? ;-)

Wcześniej była muzyczka, kawka, śniadanko do łózka. Dzieci były grzeczne, więc nic mi nie zmąciło leniuchowania. Nie wiem kiedy ostatnio az tak długo leniuchowałam, bo po prostu nawet jak mam na to szansę, to ciężko mi tak długo się nie ruszać z łózka. Pewnie dlatego, że ostatnio byłam ciągle niewyspana i ciągle w galopie. A tak mogłam sie porozkoszować "nicnierobieniem" i powolnym tempem poranka :-) Oj potrzebne mi to było.
Super!
Zobaczymy jak długo będzie w miarę biało. I byliśmy jeszcze dziś na zabawie choinkowej ode mnie z pracy. Bylo bardzo fajne przedstawienie na dużej scenie a potem jakieś zabawy. Wróciliśmy do domu z dwoma reklamówkami słodyczy - wiadomo kto to w większości zje