reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Wczoraj mialam mega lenia na kompa...Bylam po poludniu kupic dla mlodej buty-wybrala mega wsiunskie!:-DAle pozwolilam jej wziac zeby sie cieszyla-beda tylko do przedszkola..Maja pelno brokatu,serduszek i innego badziewia :-D Kupie jeszcze jedna pare i bedzie dobrze ;) Jeszcze musze kupic kurtke dla niej wiosenna...moze dzis mi sie uda...

Własnie ja muszę wyciągnąć z szafy garderobianej i przymierzyć bo jedną kurtkę młody ma i kamizelkę też.
A trampki chyba tez będą dobre dzisiaj wszystko poprzeglądam :-D

no Pati ja zauważyłam ze im rodzice wola rzeczy prostsze i stonowane to dzieci kwiatki bratki i paprotki wszystko ubrokatowane

Mój młody na razie jakichś większych fochów ubraniowych nie ma nie lubi tylko ciemnych rzeczy woli kolorowe.

My też musimy kupić buty i kurtkę dla Ali. Niestety tej drugiej rzeczy nie mogę kupić przez internet bo Alcia jest tęga i normalne rzeczy są dla niej za szczupłe. Buty oglądam z nudy na allegro. Ech nie doczekam się kiedy skończy się domowa kwarantanna. Acha..nic wam chyba nie pisałam,Ola ma zapalenie płuc. Siedzimy w domu i jest koszmarnie. Dziewczynom odbija a ja niedługo zacznę rozmawiać z kwiatkami. Adam w delegacji.

Fredka no niegadaj ,ze jeszcze na to wszysztko macie zapalenie pluc...kobieto ,ze ty jeszcze w koku nie siedzisz tonaprawde cud nad wisla! Zdrowia!!!!!
Ja musze mloda tez troche obkupic...chociaz u nas z bluzkami dobrze wyglada...ale jakies nowe skarpetki,kilka par spodni i jeszcze jedne buty...no i kurtka...

reklama
Pati, wsiuńskie mówisz:-D Ale tak, u nas też im bardziej świeci, błyszczy jest mega różowe tym lepiej:sorry:Spokojnie, wyrosną (mam przynajmniej taką nadzieję) Miki też niewybredny, ale w sumie swój gust ma i nie wszystko mu się podoba
Fredka zdrowia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry