reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, to u nas wieczorkiem jeszcze chłodno ale i tak jest bardzo ciepło. Pranie na balkonie schnie w mig!
Niedawno wróciłam z pracy i mam dłuuuugi weekend. Powrót za tydzień. Yeeeaaaahhh!

reklama
U mnie nie ma już nic do prania, za to urosła góra do prasowania, brrr
A dziś wstałam z łóżka o 8.30!!!!!!!!!!!! Szaleństwo na maksa!

Ja dzis pospalam :),teraz posprzatalam,jem sobie sniadanie-pomidory z mozarella :) a za godzine smigamy z Ptychą do lasu na konwalie...jak byłam ostatnio na nordicu znalazłam w lesie ogromna polane z konwaliami :)

i ja KOCHAM konwalie!!! moj ulubiony zapach i kwiat! i lubie tez zapach frezji...dawno nie wachalam swiezych..a mam tyyyle wsanialych wspomnien zw. z tym zapachem..

wlasnie zamowilam u A:-p

Tez uwielnbiam zapach frezji...

Mnie dzis wzielo na porzadki...wysprzatalam prawie wszystko co bylo mozna...powywalalam troche dupereli i od razu mi lepiej...sprzatalam od 08:30 do teraz :-D jeszcze tylko kilka machniech szmata w lazience i bede gotowa ;)

reklama
ja tak z grubsza..a zamierzalam tez dzis posegregowac ciuszki "itakietam";-)
ale po odprowadznieu Klaudii do szkoly wrocilam tak wkur..na taka laske, ze jak z lekka ochlone to opisze na zamknietym!...zbieram sie na szczera rozmowe i zla jestem,z e nie wywalilam z siebie od razu wszystkiego!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry