Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kogo dziś śnieg obudził?
U nas biało. Najbardziej ucieszone dzieci i pies O kurcze teraz mi się przypomniało, że mam całą pralkę szalików, czapek, rękawic Na co ja czekam??? Lecę!
U nas śniegu dużo i pada mam nadzieje ze do rana się stopu bo moje opony bedą dopiero w środę Pati mój samochód ma 3 lata ale wyglada prawie identycznie i kolor ma w papierach bezowo popielaty metalic taki ciężki do okreslrnia
Nie wim jak ja to czytałam, że wszystkiego nie doczytałam... Sylwia i jak zdrówko Wojtka? Trzymam kciuki, żeby nie trafił do szpitala Mamoot, gratulacje dla Wojciacha! Uczeń jak się patrzy
U nas dziś niemal przez cały dzień sypało, więc mamy biało. Ale ma być cieplej, to na pewno wszystko "poleci"
Sylwia, to pewnie kolor Twojego samochodu będzie mi się podobał. Ja lubie bezowe, takie własnie nieokreślone co to w zalęzności od światła i otoczenia zmieniają kolor. :-)
Mamoocik- jesien w Anglii
Pierwszy dokument...legitymacja, jejkuuu kiedy one nam tak wyrosly
Chorowitkom zdrowka
no i Sylka- Gratki, fajna fura i kolorek tez taki jak lubie...
u mnie wielkie zalatanie, oprocz pracy w szkole i pomocy pewniej pani gotuje dla angielskiej rodziny, ktora uwielbia polska kuchnie- zostalam polecona im, przez znajoma ..no i rozkochalam ich w mojej kuchni:-) kurcze podoba mi sie to- bo uwielbiam gotowac, placa mi za to no i to uznanie..w koncu robie to co lubie:-) praca w szkole z dziecmi i to gotowanie-moja pasja..