reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kogo dziś śnieg obudził?
U nas biało. Najbardziej ucieszone dzieci i pies:sorry: O kurcze teraz mi się przypomniało, że mam całą pralkę szalików, czapek, rękawic:szok: Na co ja czekam??? Lecę!

reklama
Syla no gratuluje :-) to ten najnowszy model? Bo ten najnowszy nawet mi sie podoba tylko bialy musi byc :-D

U nas jeszcze sniegu nie ma,ale za to mrozy przyszly z rana :-D

Mamootku gratulacje :-) Widze milo spedziliscie caly ten dzien :)

Załączniki

• Renault_Megane_CC_1.jpg
    Renault_Megane_CC_1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 30
U nas śniegu dużo i pada mam nadzieje ze do rana się stopu bo moje opony bedą dopiero w środę;) Pati mój samochód ma 3 lata;) ale wyglada prawie identycznie;) i kolor ma w papierach bezowo popielaty metalic taki ciężki do okreslrnia

Nie wim jak ja to czytałam, że wszystkiego nie doczytałam...
Sylwia i jak zdrówko Wojtka? Trzymam kciuki, żeby nie trafił do szpitala
Mamoot, gratulacje dla Wojciacha! Uczeń jak się patrzy
U nas dziś niemal przez cały dzień sypało, więc mamy biało. Ale ma być cieplej, to na pewno wszystko "poleci"

Dziękuję w imieniu Wojtka.:tak::tak:

Sylwia, to pewnie kolor Twojego samochodu będzie mi się podobał. Ja lubie bezowe, takie własnie nieokreślone co to w zalęzności od światła i otoczenia zmieniają kolor. :-)

Mamoocik- jesien w Anglii:sorry2:
Pierwszy dokument...legitymacja, jejkuuu kiedy one nam tak wyrosly:szok::nerd:
Chorowitkom zdrowka
no i Sylka- Gratki, fajna fura i kolorek tez taki jak lubie...

u mnie wielkie zalatanie, oprocz pracy w szkole i pomocy pewniej pani gotuje dla angielskiej rodziny, ktora uwielbia polska kuchnie- zostalam polecona im, przez znajoma ..no i rozkochalam ich w mojej kuchni:-) kurcze podoba mi sie to- bo uwielbiam gotowac, placa mi za to no i to uznanie..w koncu robie to co lubie:-) praca w szkole z dziecmi i to gotowanie-moja pasja..

reklama
Do góry