reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja to myślę że Mati powinien tacie jakieś auto sprezentowac:tak:sterowane na pilota:-) to skończy się chodzenie po sklepach z zabawkami i pokazywanie Matiemu jakie mu tata auto kupi, żeby sam mógł się pobawic:tak:;-):-DA tak wogóle to my z mężem na dzień ojca mamy rocznicę ślubu:-)

reklama
Pati, widzę, że dałaś Adamowi jakieś ogólne wytyczne i on się teraz bardzo stara :-) Bardzo to było miłe :-)
Ania, no to macie podwójne święto 23 czerwca. A samochodzik sterowany to i mojemu Damianowi by się przydał - ostatnio powiedział, że kupi Marcinkowi taki duży, o jakim zawsze marzył, a nigdy nie dostał :-D:-D:-D
My na Dzień Ojca zrobimy z Marcinkiem jakieś "rękodzieło" ;-) - laurkę lub coś w tym stylu. Oczywiście mamusia trochę pomoże :-D A tak w ogóle to większość tatusiów już drugi raz obchodzi ten dzień... W zeszłym roku Marcinek miał 13 dni, więc w jego imieniu zrobiłam Damianowi taką pamiątkową kartkę z wierszem i oprawiłam w ramkę zdjęcie, na którym chłopaki razem spali... taki wielki i taki malutki obok siebie...:-)

KasiuDe - my mamy karte dla taty z napisem ' Dla Fajnego Taty, co podrywa malolaty' z jakism extra samochodem cabroletem - a do ego cos tam w srodku naskrobiemy i Mati zrobi odciski palcom
a zastanawialm sie nad prezentem, i kupilabym taki resorak, co mail moj brat kiedyc z Matchboxu ale nie wiem dzie kupic...:eek::eek::eek::eek:

a ja nie pamiętała że to dzień taty tuż tuż .. a pierwszy raz będzie obchodził więc muszę coś szyko wymyśleć..... może jakieś gigantyczne lody :-)

A moj "stary"znowu cos kabinuje...Kazal mi isc sie wykapac-minimum 30 min mialam siedziec w wannie,ale minelo juz 45 wiec laskawie poprosilam by mnie chodz do kompa dopuscil...A wiec jestem juz tu kolejne 5 min a w pokoju drzwi zamkniete i cholera wi co tam dla mnie szykuje...ale napewno bedzie to cos milego...Jutro zdam relacje:-D

Pati, ale masz tam fajnie :-) Relacja konieczna - może być bez szczegułów ;-)

Dziewczyny, no właśnie jak też myślałam nad jakimś rysunkiem i wrzucic potem w antyramę. Tylko czy mój synek chwyci za kredki?:-D
Faktycznie Fusiku, Tato Fusik pierszy raz będzie miał swoje święto! - ogromne lody muszą być!:tak:

Kasia myśle że Mikus bardzo chetnie bedzie rysował kredkami a napewno wsadzi je z łobuzerskim usmiechem do paszczy my próbowalismy juz kredki i krede taka do tablicy i zaskoczyło zabawa była przednia:-) teraz kupię takie farby do malowania łapkami i wymalujemy jakaś abstrakcje bo tatus coś wspominałze w nowym biurze ma puste sciany

reklama
Sylwia, to że włoży do paszczy, to ja już teraz wiem, ale właśnie nie o to mi chodzi;-):-DŻebym nie została z pustą kartką papieru i bez kredek:-D

Do góry