reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sylwia jak najbardziej możemy sie spotkać. Wystawa jest na stadionach AWF-u. Niestety z większą ilością wolnego czasu może być krucho, bo prawdopodobnie zahaczymy o znajomych:sorry2:
Jak chcesz, to podaj mi na priv swój nr telefonu, to napiszę Ci smska, czy jedziemy, a jeśli tak, to o któej będziemy na miejscu.

Nie pamietam w jakim wątku było o piżamkach. Skusiłam się na te polecane przez Basię, czyli Marcinkowskiego i jestem bardzo zadowolona! Polecam!!!:tak:

Kasia cieszę się że jesteś zadowolona, a masz te z autem? Jak dla mnie to one wyglądają jak letni komplecik (tym bardziej ze mamy kolor brązowo oliwkowy)
A nie pamiętam gdzie pisałąś ale tu powiem - nam się bidon pstryczek sprawdził rewelacyjnie, Karol go uwielbia!!! i nic nie mówi że nie leci :) ale jak ja tak mocno dłużej ciągnełam to faktycznie słabiej leciało bo nie nadążało się odpowietrzać - ale wygląda na to że jak on sobie stopniowo popija to się odpowietrza i jest ok

Tak, tak, mamy tą z autem i przyznam, że jest bardzo twarzowa, a mamy niebieską:-)
Nie wiem, może sie cos w tym bidonie poprawiło, ale jak sprawdzam za każdym razem jak daje pić Mikusiowi (no chyba że sam sobie weźmie), to leci bardzo ładnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni:tak:

Jak tak czytam o tym kubeczku to chyba naprawde hicior jest i warty zakupu. My kupilismy juz nieco wczesniej taki bidon jak w zalaczniku i tez sie ladnie sprawdza.

A co do pizamek to uzywamy od 4 miesiaca i jakos bardzo nam pasuja. Ja kupilam kilka w tutejszym Gapie i wygladaja tak jak we wczesniejszych czasach meska bielizna tzn. kalesonki i podkoszulek z dlugim rekawem (tyle, ze te sa w zabawne rysunki i kolory) ;-):-)No i Julek wyglada w nich jak taki maly facet - strasznie zabawnie i slodko. Nasza ulubiona to taka z dinozaurem:-)

a tak z ploteczek to dzis Ptysia zaliczyla kapiel w jeziorku:-)
Nie wiem co jej dzis odbilo ale co chwila schylala sie pi pila wode:baffled: feeeeeee

A ja zaliczylam solarium bo jakos slonce mnie nie bierze...:no:

reklama
A ja dzis kupilam do wozka nowa budke w rozowym kolorem,specjalnie robiona na lato...Czerwien mi juz sie znudzila...Roz fajnie sie prezentuje i wozek zaraz ineczej wyglada,troche jakbym miala nowy:-)

Do góry