reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Baśka, a gdzie będziecie żeglować? Już zazdroszczę.​

No i jak zahaczycie o Warszawę, to proszę się meldować.;-):-)​

Dziewczyny to jest takie malutkie jeziorko które pewnie jest tylko na szczegółowych mapach :) bo obozy są w lesie nad jeziorkiem we wsi Choczewo - okolice Łeby z takich większych...no i dzieciaki to tam na omegach się uczą więc żeglowanie skromne, ale samo siedzenie w lesie nad jeziorem super ;)

No a jak do Warszawy będziemy się wybierać to oczywiście dam znać :)

Sylwia nie jest tak źle z pogodą można się przyzwyczaić :-) U nas średnio według wyliczeń pada na 365 dni od 200do250 dni w roku :-)my akurat mieszkamy nad samym oceanem więc ceną pięknych wydioków jest ciagły deszcz :-)

Widzę, że plany wakacyjne zajmują rolę główną na naszym plotkarskim wątku :-) A nikt się nie wybiera w okolice Zielonej Góry? :-D W razie czego zapraszam :tak:
Stokrotki, ślicznie tam macie. To prawda, że z pogodą różnie bywa, ale myślę, że akurat do tego można się przyzwyczaić. Ja tam Irlandię bardzo lubię (choć nigdy nie byłam :-D) i mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja się tam wybrać.
U nas plany wakacyjne sprecyzowane pod względem terminu - Damian ma urlop od 30 lipca. Chcemy się wybrać na tydzień nad morze, gdzieś na zachodnie wybrzeże, ale jeszcze nic nie rezerwowaliśmy, a z Waszych wypowiedzi widzę, że nieciekawie z wolnymi miejscami :baffled:

A do Krakowa nikt się nie wybiera?
Ja swój pierwszy termin wakacyjnego urlopiku zamierzam spedzic nad jeziorkiem a wlasciwie zalewem Chańcza w świetokrzyskim. Pożyczam sobie przyczepe campingowa od dziadka i jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylwia, jak nie będzie lało - a coś zapowiadają:wściekła/y: - to jedziemy do Krakowa w niedzielę na Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych :tak::-)

reklama
Do góry