Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ania fakt-geje sa bardzo przystojni,zazwyczaj bogaci i bardzooooo zadbani...No a lesbijki -pozal sie Boze,brzydkie,niechlujne,wygladem przypominaja zazwyczaj facetow,i te ich fryzury na jezyka...
Czy pod tym soaczkiem tez sa jakies krzyzyki?????
A tak na marginesie to zamowilam stroje i tylko ten rozowy maja na stanieWkurzona jestem na maxa bo na cholere maja jako dostepne...Wybralam inny dzis -taki czarny-pozniej w kleje jesli dowiem sie ze jest na stanie...A w pipe jeza z taka robota
Aniu - mi sie tez Twoje suwaczki i dzieciaczki podobaj) jak patzre na takie fajne bable to chce miec drugie a jak dzisiaj mi sie Mati obudzil o 4 i juz nie chaial spac to mi sie odechcialo zaraz.... Pati ja tez widze krzyzyk:-(
Aniu ja zawsze chciałam dwójkę ale czasami mam ich dosycZwłaszcza jak wrzeszczą albo się lejąAle tak naprawdę to nic bym nie zmieniła w swym życiu mimo że nieraz wszystkiego się odechciewa i pada ze zmęczenia :-)
A ja wlasnie dzis znalazlam sposob na nasze spotkanie i bedzie nim moj slub:-)
Jeszcze nie wiem dokladnie kiedy to bedzie czy za rok czy dwa a moze trzy ale napewno bedzie..Z mojej rodziny bedzie tylko garstka ludzi bo z taty rodzina nie mam zadnego kontaktu i nawet wcale ich nie chce...wiec Wy bedziecie moja rodzinka:-)Mysle ze zadna z Was nie odmowi i znajdziecie czas na weekend wszystkie wraz ze swoimi mezami no i obowiazkowo dzieciaczkami...:-):-):-):-)Moze i nawet wymysle tak zeby byl to czerwiec....