reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No to ja napewno nie będę oryginalna. Sypialnia extra, bardzo mi się podoba.
A co do pomysłu ze ślubem... Nieźle to wykombinowałaś, tylko będziesz musiała pierścionek Adamowi podrzucić:-):-):-)

Asia im wiecej tym lepiej...Kiedys na slubach bawila sie cala wiocha, a u mnie bedzie bawic sie pol Polski...:-DSlub jak bedzie to napewno w Pl... i koniecznie chce zeby bylo na swiezym powietrzu:-) przy jakims ladnym dworku... na dworze okragle stoly pod bialym namiotem,barman co miksuje driny,pieczony dzik itd.itd...Kurcze ,musze powaznie pogadac o tym z Adamem...No bo kurna na stare lata to ja panna mloda nie chce byc:wściekła/y: Trzeba dzialac poki sie jakos w miare wyglada....

fajnie ze Wam sie sypialnia podoba:-) u nas oczywiscie w pokoju ciasniej ,mamy ciemna podloge wiec walne jakies fajne kremowe dywaniki,koniecznie z dlugim wlosem,jakies ladne obrazy...Mam juz ciemne drewniane zaluzje...Chce dac taki tylko szal czekoladowo-ecri na okno ,do tego jakies fajne kwiatki w ladnych doniczkach,ladna poscie,jakies ciekawe oswietlenie....Zamiast tej komody duzej bedzie podwieszana polka....Wkleje jak bedzie wszystko gotowe...

Pati, dobrze, że w PL, bo już chciałam pędzic i młodemu paszport robić;-):-D:-D:-D

Oczami wyobraźni już widzę Waszą sypailnie - miodzio!

Pati, może w tak urządzonej sypialni będziesz miała więcej ochoty na.... no wiesz co ;-):-D
Kasia, a my właśnie tak na wszelki wypadek wyrabiamy Marcinkowi paszport :-) Dla dziecka kosztuje tylko 30 zł na 5 lat, do tego zdjęcia za 15 zł - nie jest drogo. A że Damian sobie wyrabia, no i zastanawiamy się nad wczasami, więc złożyliśmy od razu dwa wnioski :-)

My też powinniśmy w tym roku wyrobić bo się nam w przyszłym miesiącu kończą, ale zastanawiamy się czy warto. No bo w końcu od stycznia po całej Europie jeździ się bez kontroli więc sami nie wiemy.

Pati sypialnie ładna , taka "czysta"przejrzysta :-)ale ja jako badziewiara preferuje żywsze kolorki (może odrobine zieleni bym dodała i było by już po mojemu gancegal :-D)

A tak z innej beczki ....:-)Wczoraj zrobiłam sobie pachnącą kąpiel z kwiatami, świeczkami , lampką winka ....... czułam się jak królowa :-). Dzis byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy i pazurkach i na zakupach . Ehhhh jestem w siódmym niebie :-D uwielbiam "robić " z siebie boginie domu :-D:rofl2:

reklama
Do góry