• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Z doswiadczenia powiem że trzymałabym się od banku z daleka. Stres na maxa i wyzysk do ostatniej kropelki potu, co nie za korzystnie wpływa na życie rodzinne
Dobrze mają ci na górze. Jeden z moich prezesów i to nie glowny zarobił w zeszłym roku jedyne trzy miliony sześćset tysięcy i jak przeczytałam o tym w rankingu najlepiej opłacanych ludzi w Pl to sie we mnie zatrzęsło. A ja dla równowagi dostałam 60,- podwyzki :sick:

reklama
Sumka zgadam się .. stersor na maxa czasami padam na ryja a i tak źle ale w ostatnie robocie i tak miałam podobnie a ludzie byli do bani, a tu sa super więc i tak mam więcej plusów niż minusów

Asia - powiem Ci, że Ola odważyłą się na takie szkolenie - jej Marcin został z tatą i opiekunką, wyglądało to tak, że była 3 dni a potem dwa razy po 5 dni w Warszawie i wracała na weekendy, ale ja bym się chyba też nie zdecydowała, no chyba żebym nie miałą innego wyjśćia???ciężko rzec...

Ja mam teraz umowę o pracę na czas nieokreślony, więc póki co będę się trzymać tej pracy ze względu na to, że planujemy drugiego bobaska. Ale później z pewnością będę szukać czegoś innego....

no Fusiku, Sylwio, gatuluję taaaakich podwyżek:tak::-)
ja o swoją kasę będę walczyć we wrześniu bo od października wracam na cały etat.

a codo paszportu to my już wyrobiliśmy Izuni, wprawdzie wybieramy sie do Francji i nie wiem jak to raz wygląda ale kiedyś dziecko musiało mieć za granicą paszport bo to jest jedyny dokument potwierdzający tożsamość dziecka.

A ja dziś mojej córci ulepiłam mini ZOO:-);-)mam nadzieje że nie poddam sie i dokończe swoje" dzieło "w niedalekiej przyszłości i Zośka bedzie miała duże ZOO a nie mini :-):-)

Stokrotki - bomba!!! Ty powinnaś pomyśleć o założeniu jakiegoś interesu opierającego się na Twoich zdolnościach artystycznych :-)
Irma, paszport na dziecko nadal obowiązkowy, bo w tej chwili nawet w dowodzie dzieci się nie wpisuje, więc musi być dokument potwierdzający, że to Wasze dziecko, że wyjeżdża za zgodą obojga rodziców i że nie porywacie go z Polski :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry