reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No właśnie- ja niestety tak, jak Asia :( jak wszystko poodliczją i pozabierają to czasem i mniej niż 1000 zostaje...a jak są podwyżki u nas w oświacie to np o 12 zł...i ile hałasu o to się robi!!! Żałosne - dobrze że mam jeszcze odskocznie od tego na uczelni bo bym się nie zdecydowała zostać w PPP bez tego

Baśka, dokładnie tak jest! Ile to ja się nasłuchałam i naczytałam, że nauczyciele to darmozjady i nieroby, zarabiają po 3 tysiące, pół roku siedzą w domu, a jeszcze domagają się podwyżek.... Szkoda gadać....

Teraz to takie czasy naszly ze nikt nikogo nie szanuje,po trupach do celu i byle jak najmiejszym kosztem...:eek:Jeden drugiemu zazdrosci zamiast cieszyc sie wspolnie,kazdy sobie rzepke skrobie...ostatnio gdzies czytalam jakie sa pesje a jakie byc powinny...wiec wyszlo na to ze np.pani przy kasie ma 800 do tysiaca a powinna miec 1500-1800... wiecej nie musze przytaczac przykladow bo to zrozumiale...a jak pmysle ile daja w Pl na dziecko to poprostu az trzesie...Ech...szkoda gadac....

Dziewczyny doskonale Was rozumiem wkońcu ja tez po pedagogice :-) ale ostatnio udzielałam kredytu pralni i wiecie ile średnio zarabia praczka-prasowaczka? 1800 zł netto !!!! Byłam w głębokim szoku bo wtedy zarabiała więcej niż ja w banku i śmiałam się że jesli nie dadzą mi podwyżki będę musiała się przebranżowić :-)

wow Fusiku gratulacje ja tez mialam podwyzke ale tylko jakieś 70% Twojej tylko:-D ale i tak jestem zadowolona bo dali nam jeszcze do tego prywatna opiekę medyczna wreszcie zaczynaja dbac o pracowników:-D

reklama
Zmieniam zawód:eek:Basia, Asia, przyłączacie się?:-D
Kasia, chyba trzeba na poważnie rozważyć tę propozycję :-)
Powiem szczerze, że miałam zamiar starać się o pracę w banku, w którym pracują siostry Damiana - wykształcenie nie ma znaczenia, bo oni i tak kierują wszystkich na kilkutygodniowe szkolenie. Niestety odbywa się ono w Warszawie - a przecież nie zostawię Marcinka z opiekunką na miesiąc czy nawet dłużej... Także na razie wstrzymuję się z tym, ale za jakiś czas...kto wie...:-)

Do góry