reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Heatherku - dbaj o siebie! duzo wypoczywaj!:tak:duzo zdrówka!!!!!!!

co do czasu spedzanego na bb..hmm..ja statystycznie spadłam:/..(czestsc moich wypowiedzi)- a wstyd, bo jestem tu"najstarsza ciocia bb"-czyt. najdłuzej tu jestem..(kiedys-nie tak dawno:happy:miałam najwiecej postów:-p..no, a zerkam na aktywnosc w wątkach..i kurcze plasuje sie gdzies posrodku badz jeszcze nizej:szok:..o nie! czas to nadrobic!..a jestem mamą gł. siedzaca w domu:dull:..(gł. bo jak wiecie zyję na dwa domy i pracowałam dorywczo - i niedługo znowu do pracy..bo ja kota w domu dostaje:wściekła/y:

słyszałam..masakra:szok::no::no::no::no::no:

a słyszałyscie, ze w jedzonkach gerbera :p matka podajac dziecku jedzenie znalazła odłamki szkła????...sprawa sprzed tygodnia:no:

Niezle sie dzieje...Zaraz sobie przypomialam robale u mnie...ale nie takie duze a malenke-miejsze niz ziarnko maku...Szalu dostaje jak tylko sobie pomysle...ale wreszcie wyczailam skad i jak...
Jak jezdze do szczecina to kupuje taka blyskawiczna kasze manna "Kasia"...No i postawilam do szafki gdzie trzymam przyprawy,maki itd...Otwieram raz cukier-patrze a tam peelno malenkich ciemnych robaczkow,otwieram kae a tam to samo,w hebatach ,wszedzie gdzie bylo cos otwarte...oczywiscie musialam prawie wszystko wyrzucic...Zostawilam tylko te rzeczy ktore fabrycznie dobrze byly zamkniete ni i pozbylam sie swinstwa....No i niedawno kupilam zas kasze manna (wtedy za pierwszym razem nie wiedzialam skad te robaczki) i otwieram paczke a tam znowu robale!!!!!!Ja pierdykam no przeciez to paranoja...Burdel na tych polkach maja i jeszcze mi cholera burdel robia...Koniec teraz bede zagladac wszedzie gdzie sie tylko da jak bede cos takiego kupowac..Fujjj no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pati robale lubią kasze manne - ja zawsze kupuje taka w foliowych opakowaniach najlepiej jak najmniejszych zeby szybko zuzyc.
Ostatnio z firmy Kupiec i nie przytrafiły mi sie tam robale:tak:

reklama
Do góry