Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pati juz mi dzis Kasia zwrocila uwage, ze milcze wiec powiem, ze mamy sie dobrze. Tak przynajmniej mysle, no bo ja napewno a 'male' chyba tez. Nastepna wizyta pod koniec pazdziernika to sie potwierdzi.bA na razie ja sobie rosne i folguyje zachciankom i tyle tego mego ciazowego zawrotu glowy bylo:-) Jakos ta druga ciaza szybciej leci i jakos tak na luzie... czasem nawet troche szkoda....
Kasia przeczuc tym razem brak a plci nie znam choc ,mnie korci zeby wyskoczyc tu w kraju na usg no bo nastepne czyli polowkowe juz u siebie bede miala dopiero w drugiej polowie listopada. A co do imion to na razie nie mysle o tym zbyt powaznie no bo i tak nie jestesmy z mezem dobrzy w wyborach wiec poczekamy do momentu jak juz bedziemy wiedzieli dla kogo mamy wybierac. Cos i tak czuje, ze nie obejdzie sie bez dylematow;-):-)
No a to usg to mnie korci, ze hej....:-) Wstyd sie przyznac normalnie...
Cicha fajnie ze dobrze sie czujesz...To najwazniejsze no i by fasolka dobrze sie rozwijala...:-)
A wozek zostawiasz po Julku czy juz sprzedalas? bo ja chyba bede teraz moj sprzedawac i kupie sobie jakas parasolke...Dobra kase jeszcze teraz za niego wyciagne bo na gwarancji trosche jeszcze bedzie...:-)
Pati moj jak nowka wyglada wiec tez pewnie dobrze by sie soprzedal bo widze, ze ladnie chodza na ebay-u ale ja swoj zostawie przynajmniej do lata 2008. Dopoki moge uzywac gondolki to skorzystam a potem moze przejde na podwojny (tak sobie mysle o phil&teds) ale pewna nie jestem bo moze Julek juz bedzie super samodzielny i spacerowka mi wystarczy:-)
A o sprzedazy bugaboo tak myslalam, ze w koncu zamiast go wystawic pojechalam do sklepu i dokupilam do niego spiworek i kolka na zime (duzo wygodniejsze na nasze gorki) Tak wiec na razie zostaje z nami do lata 2008.
Daj znac w sumie jak swoj sprzedasz i jak Ci poszedl.
baardzo mi sie Cicha podobają te wózki -phil&teds. Nawet kiedys sobie taki"planowalismy" z Adamem.., ale przyznam sie cicho, ze tu w Uk czuje sie cholernie samotna i jakos tak "paruje" ze mnie chec posiadania drugiego dzidziusia teraz:-(..