reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No własnie jakos tak nam się tu dziewczyny wykruszyły:-D
A ja po całym weekendzie w domu bo u nas cholera lało bez minuty przerwy mam ochote na spacer jakiś :-D
A jutro wybieram sie z małżonkiem na zakupy musze sie obkupic jesiennie:-D

Mnie tez do konca tyg.czekaja zakupy...Mlodej jesienne buty,te nieszczesne kalosze,palto przeciwdeszczowe,dla mnie buty i kurtke,jakies swetry by sie przydaly...Ostatnio wole robic zakupy do domu...to sprawia mi frajde...LAtanie po sklepach za ciuchami w szczegolnosci w taka pogode dawno przestalo mnie bawic...co innego latem...wtedy jeszcze mam ochote...

Ja za odnawianie scian i kończenie drugiej kondygnacji zajme sie chyba juz na wiosne chociaz po sklepach z wnetrzami chodze podpatruje podgladam zapamietuje niektóre rozwiazania.
A zakupy robic i owszem lubie te ciuchowe nawet bardzo i butki

Mnie wkurza takie bieganie po sklepach...Buty wszystkie ostatnio na jedno kopyto...Kidys lubilam w Venezi kupowac ale teraz to maja tez takie tam byle jakie... Jakos tak malo wymyslne,maja te ciuchy i buty...Ostatnio moja kumpela biegala za butami i mowi nic nie ma... JAk juz ona nic nie znalazla to ja dwa razy nie znajde:wściekła/y: juz to widze i na sama mysl robi mi sie niedobrze...Dla mlodej za butami tez sie nalatalam...Jak juz mi sie spodobaly to od 25 numeru sie zaczynaly...:crazy:

no ja własnie 25 dla Wojtka szukam:-D
A co do wyboru w sklepach to ja ostatnio chyba tez zbyt wybredna jestem albo taki chłam w tych sklepach tylko ceny maja zawsze wysokie.
A co do jakosci to normalnie ksiazki by pisac pruje sie toto wszystko, guziki odpadaja.
buty kupiłam sobie 2 pary ale jeszcze cos dokupie.

my tez jakieś zakupy jesienne mamy przed soba, ale wszystko oszczędnie, bo na wiosnę zamierzam się dorobić wymarzonej kuchni;-)na razie dla młodej upatrzyłam kurtke w h&m i spodnie sztruksowe ocieplane- zajebiste

a póki co wczoraj na odpuscie babcia kupiła Oti lale raczkującą, lala chodzi ode mnie do Oti, od Oti do mnie:) i młoda tak cały dzień może, nawet choróbsko jej nie przeszkadza

Ell wrzuc troche fotek Waszych...tak malo Was na watku z fotkami... :-) A wielka szkoda bo ja bardzo lubie na Oti popatrzec :-)

Ja zrobilam przymiarke kurtek zimowych z tamtego roku i normalnie w szoku bylam bo dobre dla mlodej :-) wiec to mam z glowy... Jedne sztruksowe spodnie ocieplane tez mam-mloda dostala od mojej bratanicy i akurat jej pasuja :-) ale jakies sweterki by sie przydaly...jakis golfik itp...no i body musze kupic...

No i na dniach zaslony dla mlodej,obraz mamy upatrzony do duzego pokoju... aaa juz nie wymieniam bo od cholery tego jest:-D

Ja dzisiaj siedziałam na necie i szukałam farb dla Magdy do pokoju bo chcę jej odnowić no i ona róż chce z Księżniczkami a Matek chce Myszkę Miki i kombinuję jak ich pogodzić:dry:No i jutro muszę skoczyć do sklepu zobaczyc czy będą mieli te kolory bo chcę z farb śnieżki Disney a kolory mają świetne nazwy np: suknia balowa, pantofelek kopciuszka, mniam mniam, itp.

reklama
Do góry