reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ..czekamy czekamy:tak:..ja to pewnie tak na cacko pokoik w domku bede urzadzac..hmm watpie by w przyszłym roku...no , ale ...:baffled:

reklama
pati postaram się poprawić w kwestii fotek, ale nie dzisiaj bo moja młoda mnie ciągle wzywa

aniub czekamy na dzieło

rusałko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na pewno wiesz o co chodzi;-) trzymam kciuki kochana:-)

dupa:-D:-D:-D:-D:-D..

no to sie przyznam

z A. było bzykanko bez zabezpieczenia przypuszczalnie w dni płodne..i 3 dzien spoźnia mi sie@...
teraz tak w ten cykl poszalelismy w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac:-p- no i nie wiem co mam myslec- :baffled:
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy:baffled:---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@:baffled:..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam:-D... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam:sorry2:

nie pisałam nic...bo raz nie wierze, by ot tak za pierwszym razem sie udało(no ale)- dwa test pokazał- nic:-p a trzy...no własnie nie chce sobie nic wkrecaci sie nakrecac..no i czasem sie nie da:-D
w sumie to raz chce dzidziusia- super by bylo..ale jak nie..to ...hmm tak troszke mi sie smutno nawet zrobiło,z e niedługo bede w PL i sobie z psiółkami pifffffffffka nie wypije...:-D...wiec sobie nic nie wkrecam....nawet i nie testuje ponownie:rofl2:

A pewnie że się pochwalę chociaż ciotki Pati efektu chyba nie pobiję;-):-D
Rusałko pewnie nie ma się co nakręcać ale testy też są mylne;-)

Farby kupione. Może niecałkiem takie kolory jakbym chciała ale trudno pokombinuje tymi. Na te właściwe kolory trzeba byłoby czekać a ja czasu nie mam;-)Dzisiaj już pokleiłam wszystkie dziurki w ścianach a jutro malowanie:tak:

reklama
Właśnie nie mają na sklepie tylko na zamówienie bo ludzie rzadko kupują je bo dość drogie. No i w Szczecinie tylko w 2 sklepach są dostępne:confused:

Do góry