reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ja dzisiaj zbieram siły na jutrzejszy typowo wiejski obrzęd:-DJutro mamy wykopki i zbieramy ziemniaki więc na bank będę połamana i się odezwę po weekendzie:tak:

no to Aniu lepsze niz aerobic..to w tym tkwi sekret Twoich kilogramowych osiagniec- i osiagniecia takiej pieknej sylwetki:tak:?

no ja tu kuźwa tez musze sie zebrac do nagrania-poki co zgrywam je na pamiec przenosna..by były 2 kopie...ale jak przywioaze je terazn do pL..to tam zgram, bo tu w laptopie padła mi nagrywarka:baffled:..no w sumie mogłambym sie wybrac i u siostry nagrac..ale niedługo wymieniamy sprzet ..wiec jakos tak..

Pati ja juz 3 razy zrobiłam podobny numer:baffled:..raz tylko nie udało mi sie odzysac-(ale to strzeliłam formata:baffled: - takich fajnych zdjec z koncertu ....ale płakałam:baffled:

Uffffffffff-mam,mam, wszystko znowu mam!!!:-)
Adam sciagnal jakis program i udalo odzyskac wszystko..Teraz jedzie po jakies zabezpieczenia ,ze w razie nabroje bedzie kopia

a ja dziewczynki musze chyba zmienic nick..bo mam polska literke(nadał mi jakis moderator..choc prosiłam by bez )..wczensiej miałam Rusalka...a w pipe..no i nieraz chce sie zalogowac z innego kompa..gdzie brak pl liter i ...no nie wiem gdzie mam pisac..pisałam gdzies tam..no i bez odpowiedzi- Kasiu moze TY mozesz to zrobic?..(kiedys mozna bylo samemu a teraz?
Musze zmienic na jakis ..jesli zajety jest Rusalka ..to jakis Rusiaja?..Rusiajka?:rofl2::-Dktóry ładniejszy?:-p

reklama
Do góry