reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

MAMOOT, ALE MACIE CUDNIE!!!!!!!! Wypoczywajcie, Kochani i sio mi od komputera!!!!! :-)

:-D:-D:-D spoko, spoko, pisałam, jak Marcina nie było w domu, a teraz za to podsypia. Nie tracę cennych chwil we dwoje. :-)

Staś też się sporo wiercił. No i ogólnie bardziej rozrabia niż Wojtek. Zgodnie z Waszymi przypuszczeniami, że nie można miec dwójki spokojnych dzieci.:-)

Pół dnia spędziliśmy na grillu, a zaraz idziemy na spacer. Rzecz niebywała: wieczorny spacer we dwoje. :-) Tak jak przed urodzeniem Wojtka. Aż nie wierzę.

Ostatnia edycja:
reklama
Mamoot ale Wam zazdroszczę!!!!

Heatherku aż nie chce mysleć co to będzie za szatanka. Z Olą nie mam już siły siedzieć. Ciągle rozrabia i mądrzy się co nie miara. Jak druga będzie gorsza to zwątpię!!!

Mamootku ale fajnie :-) Wypoczywajcie i cieszcie sie soba...Moze z tej maki jaki chleb upieczecie ;-):-D

Fredka masz wielkie szanse ze teraz bedzie bardziej spokojne;-):-)

Heatherek ja w tej sndzie brac udzialo nie bede bo to nie moje typy... ;-)

A my wczoraj bylismy sobie nad jeziorkiem ...potem wieczorem jeszcze przyjechali znajomi i ogladaliusmy nasze wspolne zdjecia i filmiki z urlopu...Niezle sie usmialam...:-D A czasami bylo az wstyd patrzec:zawstydzona/y::-D taka raz mielismy z Marta lufe:szok::szok::szok:No i zaczelismy snuc plany na przyszly rok gdzie tym razem sie wybrac...hmmm...niestety nie doszlismy do porozumienia...:-D
A teraz sobie siedze sama w domku...Adam z mloda pojechali na spacer do lasu i nad wode a za jakas godzine zjawia sie goscie... No i od jutra zas stara piosenka...szkola ,dom ,plac zabaw,sklep... ;-)

Mamootku ale fajnie :-) Wypoczywajcie i cieszcie sie soba...Moze z tej maki jaki chleb upieczecie ;-):-D

Pati, Kasiu
, niby jaki?;-):-p

Dziś byliśmy w kinie na Buena Vista Social Club (nie widziałam tego wczesniej, choć płytę znam na pamięć) i w muzeum Powstania Warszawskiego, do którego nie mogliśmy się wybrać od czasu kiedy powstało.
No i na rowerach można razem pojeździć. :-)

Kasiu, Baśka, zapomniałam wczoraj podziękowac w imieniu Wo jciaszka za karteczki urodzinowe.

Rozmawiałam z rodzicami i chłopcy sa zadowoleni. :-) Okazuje się więc, że Staś wcale nie jest jakiś szczególnie niesmiały czy wrażliwy, tylko jak buczy przy mnie bez powodu, to domaga się czułości i brania na ręce. Mój mały terrorsyta.:-D
Starsznie się cieszę, że dzieci nie marudzą, bo oznacza to, że od czasu do czasu będzie można dzici rodzicom podrzucić.

Mamoot ale macie fajnie :) no i podziwiam i dziadków i was i chłopaków bo jednak te "parę" kilometrów na parę dni ...
Bawcie się dobrze!!!

Heatherek mi z podanych podoba się Paweł, Michał, a pozostałe w sumie też - widać podobne raczej tradycyjne gusta mamy...no tylko Jakub bym odrzuciła bo ładne jest ale zbyt popularne - masz murowane że będzie ich sporo na placu zabaw :) w przedszkolu po ok 3-4 w grupie...Kacprów też 2 w Karola grupie...

A młodszy też zdecydowanie mocniej mnie kopie niż Karol - pewnie i czulsze jesteśmy i poza tym mam łożysko inaczej - z Karolem miała z przodu i on najczęściej w nie kopał...zreszta mój już jest głową w dół i od kiedy się obrócił (w dzień matki) to inaczej - raczej się przeciąga, kręci, chociaz i przyłożyc bardzo boleśnie potrafi, ale za to przestałam biegać siusiu w nocy - jak mi nogami po pęcherzu dawał to było lepiej
Fredka- ale drugie ma byc inne - to przeciwieństwo podobno więc ja też licze na grzeczne ;) a przynajmniej bardziej zsocjalizowane i mniej uparte niż Karol....

Heatherku z wymienionych imion podoba mi się tylko Michał:-D
A ja nie mogę juz doczekac się na nasz babski wyjazd jedziemy z dziewczynami w piątek w Bieszczady na weekend:-D na Gesi Zakręt Gęsi Zakręt:-D:szok::-D a chłopaków zostawiam w domku, bedą się rządzić.

reklama
Do góry