• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka, ale super pomysł.:tak:

U mnie okna otwieramy, ale dzieci pilnujemy. W drzwiach balkonowych są zainstalowane szczebelki. Choć po tym jak ostatnio Staś sam wszedł do wanny, z poziomu podłogi, to ja juz nie wiem co jest w stanie go powstrzymać...

Mój wyjazd bardzo się udał. Najpierw w weekned pochodziłyśmy z koleżanką po Beskidzie Śląskim, tak, że mi prawie nogi w d... weszły. Normalnie jak spuszczone ze smyczy tak nam się chciało chodzić. Przyokazji wypróbowałam moje nowe butki górskie.
Samo szkolenie było rewelacyjne: ani jednego nudnego wykładu, wszystko ciekawe, praktyczne, do zastosowania w mojej pracy. Prowadzący młodzi, szkolenie też rzeważnie młodzi. Spotkałam do tego kolegę ze studiów, którego nie widziałam chyba 8 lat. Jeden dzień wykładów, jeden dzień ćwiczeń i trzeciego dnia wycieczka.
Poczułam się trochę jak na studiach. I te góry i wykłady. :-) No i do tego jeszcze troche pojeździłyśmy stopem. Wieczorami piwko, zapach gór, gwiazdy, a dzień slońce jak latem i bezchmurne niebo. Ech... ciężko było wracać do Warszawy.
Miałam tylko zmartwienie co tam w domu z chorasami, ale w sumie i tak nic nie mogłam zrobić.

reklama
Mamoot ach te góry. Najbardziej lubię góry nad ranem. Ten zapach.... . Jak byliśmy z mężem bezdzietni dużo czasu spędzaliśmy na górskich spacerach. Mmmm rozmarzyłam się... Może jak dzieciaczki dorosną znowu zaczniemy nasze wędrówki. Albo babci podrzucimy ferajnę:-). Mimo wszystko Mamoot trochę odpoczynku nie zaszkodzi i tego Ci zazdroszczę.

To ja tez sie pochwale-a co :-D szykuje mi sie na nastepny weekend babski wieczor...juz jestem poszczana ze szczescia bo juz dawno takiego nie mielismy :-)

Syla w takim razie w tajemnicy zycze udanej zabawy :-);-)

reklama
Mamoo- super taki wypad:tak:

to i ja sie pochwale, ze dzis wrozilismy przed 1 nad ranem- tanecznym krokiem:-Dimpreza byla super! Klaudia grzecznie poszla spac o swojej porze, wiec byl pelen luz, wysmienite towarzycho, jedzonko i drinaski:-D
a w czwartek wychodze sama bez meza:-)
w styczniu jedziemy na wycieczke zagraniczna, i planujemy urlop, bo beziemy mieli 3 wesela- mojej jedynej siostry, kuzyna z ktorym sie wychowywalam..razem do szkoly-moj rowiesnik itd..., i siostry przyjaciolki- ktora jest mi jak siostra, bo one takie papuzki nierozlaczki- nawte slub biora jedna po drugiej:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry