patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ty i zobacz jeszcze kasa z tego bedzie :-) Tvn .zawolasz bo spiewanie w tym wieku to nie je normalne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Nie odpuszcza za chiny...Dwa razy to nawet dalam jej na dupe...Ale i tak nic nie dalo...nie wystraszla sie tylko dalej wyla..W dzien to ja sie z nia nie cackam...chcesz wyj...nawet i trzy godziny...ale w nocy niestety odpuszczam(y)....
ryk trwał prawie 2 godziny, już się bałam, że sąsiedzi wezwą policję
ale na szczęście nie. Jeszcze przez kilka nocy próbowała, ale już zdecydowanie mniej uparcie, i wreszcie odpuściła. Teraz mi się śmiać z tego chcę, jak sobie przypomnę ten naciągany płacz- taki żeby tylko płakać, choć wtedy bliska byłam wyskoczenia przez okno, żeby tylko mieć święty spokój.
;-)
Dzidzia ma 1 cm postaram sie pozniej o fotke:-)