reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A+t+? za każdym razem jak włączam picasę, to mi automatycznie dodaje nowe zdjęcia i filmiki zrzucone do kompa:tak: Nie wiem jak zrobić to zdalnie:no:

Ale masz czadowego małego tuptacza:tak: :laugh2:

reklama
A+t+? za każdym razem jak włączam picasę, to mi automatycznie dodaje nowe zdjęcia i filmiki zrzucone do kompa:tak: Nie wiem jak zrobić to zdalnie:no:

Ale masz czadowego małego tuptacza:tak: :laugh2:
Dziekuje :-)
Jak sie wrzuca cos na pulpit, to faktycznie on sam to dodaje do programu, ale kiedys udalo mi sie zrzucic zdjecia z innych katalogow... Hm...

a+t+?-ja zawsze kopiuje na pulpit co chce zaladowac i jak uruchomie picase zaraz sie zaladuje i mam to na samej gorze...Jakos tak mi najprosciej...:-)

A niunia naprawde fantastyczna-ma cudne kicuszki i swietnie tupta:-)

Ale Alusia fajnie chodzi :) ciekawe kiedy u nas tak pójdzie :) No Marysia już poszła, ja obstawiam że następna Noemi ;)

Dziekuje, dziekuje dziewczyny :-)
Wasze dzieciaczki widze tylko w podpisach, ale tez sa cudne, a Marysia gluszkowa, to naprawde rozwojowy perszing! ;-)

Z tymi folderami to siedzialam tak dlugo az rozgryzlam i juz wiem jak wrzucic katalog jakikolwiek - po prostu zlapac myszka jedno zdjecie stamtad i przeciagnac na okno Picasy - w tym momencie laduje sie caly katalog :-)

Udalo mi sie jeszcze takie cosik dorzucic :-) Picasa Web Albums - Agnieszka - Alicja

reklama
Do góry