reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ada0 n5e ma czasu mnie wkurzac. podjal druga prace zeby kasa byla. A ala... raz lepiej raz gorzej. narazie chyba jest ok. zreszta szkoda pisac, bo zaraz sie okaze ze znowu jest cos nie tak.

kasiu a kiedy wyjezdzasz

reklama
Fredka to dobrze ,ze Adam podjal druga prace...przynajmniej bedzie lepiej finansowo...A Ala wreszcie wyzdrowieje...w koncu podrosnie i odsapniesz...

no to jeden dzien dziewczynki mnie nie ma i takie doly...smutasy...

Fredzia Tobie to zycze calym sercem wytrwalosci...i najlepiej zeby juz wszystkie smutki poszly precz!

Pati - pisz tu(badz na zamknietym co sie dzieje?

a ja mam z angielksiego babke troche posrana...bo widzi kurcze, ze jestem w ciazy...i nie poinformowala mnie o mozliwosci wczesniejszego pisania egzaminu...i mowi tak no egzam bedzie 5-7 lipca...na to ja jejku Marian mozesz cos zrobic(w UK jest duza pomoc -wsparcie w kazdej kwestii -szczegolnie tej organizacyjnej..wiec to tak samo od nich sawsze ta pomoc wyplywa, a ta mi klocek - wiesz Dora egzaminy moglas pisac teraz w maju..no ale jest za pozno nie wyslalam Twojej kandydatury:o..(juz rok temu u innej podobny klops przerabialam i wowczas wkurw mnie wzial i w marcu piznelam szkole...no to ja jej ze jak nie ma dla mnie wczesniejszego terminu to ja spadam stad...Ma sie dowiedziec i w przyszlym tyg bede wiedziala co i jak... Trzyma mnie tez (nie ukrywam ) darmowa przejazdowka...bo jak nie mam samochodu to sobie smigam autobusami po manie za free...mala odwoze, zakupy itd...jak w piatki nie mam to sobie trzepnelam z ranca jogging................ 3,5 km:O...o 9.20 bylam juz z powrotem ..zjadlam sniadanie, wystawilam kilka rzeczy na allegro i jak padlam w kime tak dopiero wstalam...za chwilke ruszam znowu z bucika 3,5 km w obie strony.......... W przyszlym tyg. bede miala autko do dyspozycji-------------YOOPI!

Pati mam nadzieje, że nic złego się nie dzieje. Bo jak jeszcze i Ty dołączysz do fanklubu pechowców to będzie źle. Kto jak kto ale Ty to byś umarłego obudziła. To poczucie humoru, gadka ... poprostu jesteś jedyna i niepowtarzalna. Zresztą jak wszystkie czerwcowe kobitki:-):-):-):-).

ale poleciałam:-p.

Rusałko a ciebie to podziwiam za wytrwałość. Ja w Twoim stanie to bym dawno przewróciła się na boczek i olała wszystko. Masz zacięcie. A tą kobitkę od angielskiego to bym gołymi rękami ....

Rusia, co za kobita od angielskiego.:szok:

U nas Wojtek ma sie lepiej, więc łobuzuje. Czuje się dobrze, krostki się goją. No i mamy cały czas zagwostkę, czy się gdzieś ruszyć, czy siedzieć w domu. Wojtek już kręćka dostaje. A Staś mu próbuje dorównac..

Dobrze, że ten tydzień się skończył, bo był wariacki. Wszystko w galopie i ciągłe kombinowanie, jak tu zorganizowac czas pracy, żeby dzieci miały opieke. W takich momentach stwiedzam, że przedszkole to fantastyczny wynalazek.:tak:

Dziś zdjęłąm Stasiowi pieluchę. 4 pary portek zasiusiane. A ja wiem, że on kuma o co chodzi z siusianiem na nocnik. Ale jak go sadzam to nie robi. Wytrwałości!!!

Ostatnia edycja:
Mamoot życzę wytrwałości z oduczeniem sikanie a pieluchę
Fredzia jesteś niezniszczalna kobito, podziwiam Cie, trzymaj sie ciepło a dziewczynom zdrówka jak najwięcej.
Rusałko podziwiam Cie be zkitu masz krzepę;)_ i mnóstwo pozytywnej energii

A ja dzisiaj słodko leniuchowalm a teraz pichcę rosól na jutro bo jutro odpopczywam

reklama
Rusia, co za baba... Może uda się coś zrobic, bo naprawdę szkoda tej szkoły... Masz powera do pozazdroszczenia!
Mamoot, wytrwałości z łobuziaczkami! Mnie też czeka ściągnięcie pieluchy Oldze, tylko, że ona nie chce siadać na nocnik... Kupkę majtek mam, więc będzie jazda ;-) Przydałoby się zrolować wykładziny ;-) No cóż, z Mikim przeżyłam, to i z Olga damy radę ;-)

Ale był u nas upał - normalnie jak w lecie!
Ja miło wyczerpana, bo byłam na fitnessie

Do góry