reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

o Wy pipki moje...a ja taka tu sama;/..

ja pomylilam sie ...BYLAM SWIECIE PRZEKONANA, ZE DZIS JEST 1 CZERWIEC... ale sie narobilam - kurczaki, mielone, ziemniaczki z pieczarkami i cebula marynowane na grilla, salatka ziemniaczana, ..pranie, sprzatanie, mycie garow(1 h mi zajelooo) i prysznic...padam ...juz jestesmy z Duska ubrane..teraz musze suszyc glowe ...maznac lekki makijaz..ale mi sie juz nic nie chce........................!!!!spie na stojaco---druga kawa i nic...(u mnie przed 12)

reklama
Rusia, no pięknie :-D

Pojechaliśmy z Martunią w sobotę do centrum handlowego, żeby kupić prezent- hulajnogę. Zobaczyliśmy stoisko Mini Mini, więc nie było mowy, żeby pójść dalej, Martusia kolorowała obrazek, potem chciała, żeby jej pomalować buzię- i z Marty zrobił się kotek :-) Potem namówiłam Martusię, żeby zaśpiewała piosenkę- a ta do mikrofonu jak stara artycha zapodała piosenkę o mamie i dostała chustkę na głowę z logo i rybką, później chciała jeszcze jedną piosenkę zaśpiewać, a jak skończyła, pani ją zapytała ile ma lat- Martuś się zawiesiła, spojrzała na mnie, to jej mówię, że już cztery. Pani spytała, czy niedawno miała urodziny, a Martuś, że dziś- zresztą zgodnie z prawdą, to dostała jeszcze taką dużą maskotkę rybkę Mini Mini, bańki mydlane, długopis, książeczkę i gazetkę :-)

Martusia na pewno tak pięknie wystąpiłaś, że należały Ci się te wszystkie prezenty. Super!
Sylwia, Ty znów na urlopie jesteś?

Kasia w środę jadę a w sobotę wracam taki krótki weekend;)

Dziewczyny mi pasuje tylko piątek jakby co to dajcie znać gdzie możemy się spotkać;)

U nas nie pada, ale niewykluczone, że zaraz lunie- paskudne chmury wiszą i jest buro. Ja chcę słońca!!!!!

Sylwia, dziewczyny nie mogą w piątek, ale ja jak najbardziej :-)

reklama
Do góry