reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Syla ja sie zastanawiam gdzies zas polazla!!!!
U mnie zajety komp przez Adama.3..ja swoja robote zrobilam teraz jego kolej ;) kasa wyplacona :) Jutro biore sie za zakupy-czyli prezenty...a moze dzis...sama nie wiem...zaraz lece sprzatac...siadlam poki komp wolny...moze na laptopa zasiade pozniej-ale ja to nie lubie na laptopie bo mi za maly monitor jest :-D
Ogolnie sypie na maxa snieg...a bylo juz czarno... w piatek jedziemy do tesciow a we wtorek do pl. i zostajemy do 02.01

reklama
Ja dzis kupiłam ostatni prezenty, więc już wszystko gotowe :-) I całe szczeście, bo w sklepach juz mocno tloczno.

Ja w tym roku nie narzekam na przerwę świąteczną, bo jak się uda, to wolne wezmę od przyszłej środy (22.12) do poniedziałku po nowym roku (3.01). Chyba, że w pracy cos pilnego nagle wyskoczy do roboty.

no to ja mam super luksus - siedze do kwietnia :-)
a mi niestety brakuje kilku bardzo drobnych prezencików by każdy coś dostał od Mikołaja ( zasada jest ze kupujemy tylko dzieciom, a reszta dostaje jakieś drobne do max 10 zł takie symboliczne)
zostawiłam na koniec a tu klops :-( może w pon uda mi się wyskoczyc na chwilkę do sklepu na osiedlu bez dzieciaków - zobaczymy

ja mam prawie wszystko. Właśnie przyszedł aparat fotograficzny Oli. Trochę jestem zła bo kurier GLS spóźnia się 3 dni a tam moja nowa pościel na łóżeczka. Generalnie Adam przeszedł na urlop i mam troche więcej czasu dla siebie. Nawet byłam dzisiaj u fryzka.

No my siedzimy i byczymy od 21-go do 02.01 :) tzn.moze nie tak do konca bo tez trzeba mamie pomoc.. ;) no ale potem juz bedzie luzik...
Dzis kupilismy tez aparat ale dla tesciow na prezent...
Chionka ubrana,troche ozdob -mialo byc malowanie i nie ma malowania-czasu jak zwykle za malo...tzn.ja mialam w sumie ale Adam nie a to robota dla dwoch...
Torebka dzis przyszla ale nie moge jej nosic bo to gwiazdkowy prezent :-) musze ladnie zapakowac i pod choinke ;)))

A my jutro z nienacka smigamy na weekend do Krakowa. Zaprosiła nas moja kuzynka na ... pieczenie pierniczków (dla odmiany ;-) ). Stwierdzilismy, że co tam, jedziemy. Troche na wariata, ale będzie wesoło.
Mam tylko nadzieję, że pociąg będzie jechał bez problemów.

reklama
Do góry