reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja na weekend biore sie za przesiew szafy...mam mega burdel-jak nigdy bo nie umiem juz sie pomiescic ...no i po nowa komode pojade ...jak zdaze... zeby bylo wiecej miejsca...

reklama
Ja bym też musiała przesiew zrobić bo ostatnio dostałam parę szmatek od kumpeli ze Szwecji i tak nie bardzo mam się gdzie z tym zmieścić

Mamoot zawsze możesz się zdecydować na imię jak ja zobaczysz;)

Wojtek powiedział, że jak się siostra urodzi, to nam powie jak się nazywa :-D

Mnie tez czekają wielkie porzadki. Mam kilka pudęł dziecięcyh ubrań (od 0 do 5 lat) - wszystko przemieszane. Do tego moje ciuchy i Marcina do przejrzenia. Masa roboty. Chałupę do góry nogami trzeba będzie wywrócić.

hej dziewczyny
my po pierwszej nocce na nowym
fajnie:)
tylko nie wiem kiedy z kartonów wyjde-chyba za miesiąc
no i jeszcze mnóstwo rzeczy na starym...
Bartek znów ma gile do kolan:( normalnie drugi miesiąc ciągle mu coś:(:(:(
netu tam narazie nei ma - i dobrze i żle - dobrze bo zamiast w necie siedzieć będe rozpakowywać wieczorem ;) a żle-bo jeszcze dużo zakupów mam, na razie wpadłam na stare śmieci opłaty zrobić i pare rzzeczy zabrać,miłego dnia!!!

Wkrecilam sie tak w prace ze w sumie juz przed 16:00 moglam zrobic na dzis koniec... i jeszcze jutro tylko i caly piatek plus weekend wolny..a ja nie umiem odejsc!!!! robie dalej :-D no coz...bedzie mniej jutro...ale o 19:00 robie przerwe :) tzn.koniec ;)

reklama
Do góry