reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ale dziś u nas piekna wiosna!! Pewnie wszędzie tak jest :-)
Marcin szcześliwie wczoraj doleciał z Włoch. Dziś rano była akcja wiosenne buty dla chłopców i potem spacer. Ledwo się doturlałam z brzuchem do domu ;-)

reklama
Mamoot, u nas też była akcja wiosenne buty, ale tylko dla Olgi, bo Misiek miał już wyciągnięte. Długi spacer zaliczony!
Pięknie było!

u nas też było pięknie nawet gokarta chłopaki wyciągneli :-) jutro ma być też pięknie więc spacerek utro też planujemy dłuższy :-) idziemy na imieniny teściowej więc pójdziemy piechotką :-)
Daniel buciki na pierwszy rzut ma .. ale główna kacja buty dopiero planowana

U nas też piękny weekend był. Ja oczywiście spędziłam go z mężem na poszukiwaniu drzwi wejściowych do domu i w końcu kupiliśmy u stolarza. A wogóle to wczoraj otworzyłam sezon grillowy już. Wszyscy wcinali grilla aż miło było popatrzeć:-)Obym tylko teraz nie musiała codziennie serwować bo Mateusz to mógłby tylko grillowane rzeczy jadać

Dziś dla odmiany u nas pada i tak się zaciągnęło że na pewno popada cały dzień. Idę się uczyć bo wiecie zapisałam się na naukę szwedzkiego- chyba mi odbiło ale co tam i tak troszkę już znam bo nie sposób podłapać jeżdżąc tam no ale żeby lepiej poznać to się zapisałam w eskk czyli bez wychodzenia z domu;-)

u nas tez piekna wiosna...zabralam sie za porzadki

nie bylo mnie przez weekend, bo caly czas cos, ktos... w piatek bylam na imprezie z samymi laskami... po mala zadyma, jak to baby- sciely sie i weekend plota za plota..e,, czasem lepiej mi w towarzystwie mezczyzn...nie sa tacy zawistni..zazdrosni..(ja bylam tak z lekka z boku tego)...temat rzeka, znajde chwile na zamknietym opisze
sobote rodzinnie...spedzilismy czas z dziecmi- plac zabaw, wyjazd poza Man...
w niedziele rano zakupy, potem sis z chlopakiem wrocili z wycieczki z nart- z Francji...emocje i super zdjecia przywiezli, upieklam ciacho, zrobilam oboad salatke...posiedzileismy do 15.30 pozniej bylismy na kolacji u naszych przyjaciol...wrocilismy padnieci o 21...ale i tak z A gaworzylismy do 1 nad ranem...a o 6.30 obudzil nas jakis wielki buldozer pod oknami sypialni! ...

reklama
ja mialam mega wypasiony weekend :-) Adam zabral mloda i pojechal do rodzicow...wypozyczylam auto i pojechalam po kumpele...ma kryzys w zwiazku ;) zalatwilysmy pare spraw,przejechalysmy sie po kudamm i pojechalysmy do domu :) pojadlysmy,poplotkowalysmy i poszlysmy spac :) rano wspolne sniadanki.zrobilysmy sie na cacy i pojechalysmy na zakupy...kupilysmy kilka rzeczy...miedzy innymi parownik,szal,kosmetyki...pozniej skoczylysmy na kawke,potem do chinczyka na dobre jedzonko...mialysmy w sumie oddac uato o 17:00 a le postanowilysmy ze zostawimy do niedzieli :) wrocilysmy do domu...toaleta,make-up,przerwocenie szafy do gory nogami i pojechalysmy w miasto...humory dopisywaly...pojechalysmy do fajnej knajkpki...za 60 euro wypilysmy roznosci a zaplacilysmy 20 :-D Barman nam dobry rabat zrobil :-D ;-) bylysmy cos o 02:00 w domu... pogadalysmy troche i padlysmy jak kawki..w niedziele sniadanie i poszlysmy na spacer,porobilysmy sobie troche fotek... (dawno nie widzialam tylu fotografujacych na raz na spacerze :-d ) wiosna na maxa...w wiosennych kurteczkach ...ojj zaraz zyc sie chcialao... o 17:00 zdalysmy auto...dostalysmy calkiem niezly rabat :-) wiec weekend udal nam sie jak juz dawno zaden ;) dzis nie moglam wrocic do rzeczywistosci...ale zaraz siadam do pracy...chce na czwartek miec gotowe... i z rana isc na silownie :) W KONCU!!!!

Do góry