reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja dzis miałam dzień rozjazdowy po urzędach i poradniach. No ale w końcu wszystko mam pozałatwiane już a dziś w nocy mąż przyjeżdża więc pewnie mnie może nie być też.
Baśka ale masz fajnie ja się nie mogę doczekać kiedy w końcu dom skończymy i pójdziemy tam
Pati normalnie się z robotą ogarniesz raz dwa i wyjdzie że masz długi weekend;-)

reklama
Baśka, ale fajnie :-)

Ja chwilowo jestem słomiana wdowa, bo Marcin poleciał rano służbowo do Mediolanu. Dzis miał dzien dla siebie (słonko, 12 oC:-)), a jutro rano spotkania. Jutro późno wieczorem mam być spowrotem.

ja dzis albo jutro wychodne z kumpela...rozchodzi sie ze swoim partnerem... mamy do pogadania ;) a na urodziny planujemy wspolny wypad na Spa... ciekawe co na to moj A...on nie lubi mnie puszczac sama gdzies.... :-D

Baśka super że już na swoim nowym wypachnionym wychuchanym wysprzrątanym ( mimo kartonów) mieszkanku :-)

widzę ze wszystkie gdzieś latają :-) i plotkują :-) a ja nigdzie nie wychodzę ale za to do mnie zwalają się znajomi więc dzisiaj mega sprzątanie a jutro sajgon 6 dorosłych 5 dzieci .. BOZE już się boję :-)

reklama
Do góry