Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja do jutra jestem słomianą wdową, bo Marcin pojechał po chłopców na Mazury. Trochę mu zazdrszczę, bo już bardzo tęsknię za Mazurami, ale jeszcze ze 2 tygodnie i może na dłużej wszyscy tam pojedziemy.
Ja dziś robię mazurki. O ile mi na to Marysia pozwoli. :-)
Wróciły te moje chłopaki, opalone, osmagane wiatrem, z żałoba za paznokciami i szczęśliwe :-)
I ja tez! Bo w końcu mam ich wszystkich przy sobie. :-)
Pierwszy wieczór z kładzeniem wszystkich spać na raz nieco nerwowy, ale sie dotrzemy. Chłopcy zainteresowani Marysią, ale - o dziwo - głównie Stas. Co chwilę chce przytulać, głaskać, śpiewać, przynosić zabawki.
hej dziewczyny a u nas z netem kicha więc nie jestem na bieżaco co u Was (nadrobie w świeta mam nadzieje bo Paweł coś na razie złapał neta) chyba dopiero jak na kablu bedziemy miec bedzie ok bo teraz cały czas bezprzewodowy pojawia się i znika...
ale wpadam bo koniecznie chcę życzenia złożyć
Święta wielkanocne są wyrazem największego poświęcenia i miłości ,
W święta wielkanocne przebywamy w gronie najbliższych osób .
Życzę Wszystkim Wam właśnie miłości i świąt w gronie najbliższych.