reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
pamietam:)
super!

u mnaie byl zsalony weekend- praca, impreza urodzinowa - po tym wszystkim dopiero wstalam!!! az w glowie huczy- mam mnostwo pieknych zdjec! niech tylko ogarne sie, moja chate po i wklejam!:D

I ja się witam po weekendzie. Ale było super. Dzieciaki kocham nad zycie, ale nie powiem, miło było odpocząć :-) Praga piękna, godna polecenia.

Wlasnie pieke ciasto czekoladowe.,..potem bede polewac to czekolada mleczna ,na to rozne posypki :) a na koniec swieczki :) to bedzie na jutro do przedszkola dla mlodej grupy... musze jeszcze podzielic paczuszki ze slodyczami dla calej grupy bo tu taki zwyczaj ze jak dziecko ma urodziny to obdarowuje tez czyms gosci swoich :9 mloda wczoraj dostala taka paczuszke z kolorowymi szklanymi kulkami,slodycze,malenki plyn do kapieliw ksztalcie kaczuszki,kilka naklejek-slodko..a wieczorem wpadaja nasi znajomi wiec zrobilam zupe rybna z owocami morza,do tego beda bagietki,moze zapiekana fete zrobie no i kista piwa sie chlodzi :-) jak mloda pojdzie spac to rodzice beda sie bawic ;)

A ja popełniłam dzis tort dla Stasia (biszkopt ze śmietankowo-truskawkowa masą). Jutro wieczorem bedzie dmuchac 3 świeczki :-)

Kasiu, a na jakieś fotki z Pragi mozna liczyć? :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry