reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, a to na pewno dobry pomysł, żeby trzymać kciuki? ;-)
Ach, te dzieci... Ale Rusia, Mamoot chyba ma rację, możliwe, że chodzi o zwrócenie na siebie uwagi, może nawet nie do końca świadome.
Przeżyłam weekend na uczelni, i powiem Wam, że było lepiej niż zakładałam. Po pierwsze, nie jestem najstarsza na roku :-D takich świeżo po liceum to nie wiem czy z 10 osób się nazbiera, cała reszta to osoby po różnych przygodach z nieskończonymi studiami lub w ogóle dopiero zaczynają studia po iluś latach od skończenia szkoły, a na roku jest jakieś 90 osób. Po drugie, nie miałam poczucia straconego czasu jakie towarzyszyło mi niemal codziennie na poprzednich studiach, widzę, że to, czego mam się uczyć, przyda mi się w przyszłości, i to daje mi pozytywnego kopa. No i po trzecie, nawiązane znajomości- koleżanka i kilku kolegów, więc miałam z kim pogadać i nie czułam się samotna. Ogólnie- mimo zmęczenia jestem bardzo zadowolona :-) mam nadzieję, że moje pozytywne nastawienie nie osłabnie z czasem, zwłaszcza po sesji :-D

reklama
Pati - kciukasy zacisniete:cool2:
Kasiu- fajowo!
Mamoot- pewnie masz racje, na pewno jest duzo prawdy w tym co piszesz...dzis nawet na slowo- idziecie do kina:-)- ucieszyla sie, po czym...a jak bedzie mi sie chcialo kupke?:eek:a siusiu?:eek:...wytlumaczylam...stresuje sie strasznie, pierwsze co robi w przedszkolu to biegnie do toalety, dzis kolejna a Klaudia lzy w oczach, ze nie zdazy...a dodaje jeszcze,z e ona przeciez trzymac nie moze(to sie zaczelo od tego jak miala zapalenie ukladu moczowego-lekarz powiedzial, ze m.in. nie wolno dlugo trzymac, pic przed samym snem...itd...i Dusia tej zasady boi sie zlamac...
co do podcierania sie - tez mowi nam, ze jak bedzie miala 6 lat to sie nauczy:-D

wciaz nie dostalam@...kolejny test z porannego moczu wyszedl negatywny...nie wiem co o tym myslec...

Kasiu, ile pozytywnej energi!!! :-)

Rusia, wcześniej czy później poprawi się Dusi, a póki co trzymam kciuki. Musi strasznie to przeżywać.

Kasiu De, co z Luką?

Marysia mi się "rozpełza". Metodą pełzania i obrotów zwiedza już cały jeden pokój :-)
A poza tym nadal nie bardzo chce jeść co innego poza moim mlesiem. Trochę się tym stresuje, bo w przyszła środe wracam do pracy.

Ostatnia edycja:
Dostaaaaaaaaaaaalam @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Rusia starzejesz sie i opuznia Ci sie @ ;) mialam takie chwilowe zachwiania w Twoim wieku :-D

Mamootku dla mnie to czarna magia co piszesz o Marysi-toc ona ledwo cosie wyklula ,a tu juz pelza po calym pokoju?:szok: o losie-ja chyba przesypiam polowe zycia albo mnie czas oczukuje :-D

Rusia ale przecie ty jeszcze chyba karmisz? a jak nie to dopiero co karmiłaś? no więc prolaktynka działa i @ ma prawo być nieregularna - wyluzuj, szkoda kasy na testy ;)

dostalaaaam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: @@@@@@@@@@@!!!!
Dokarmiam mlodego jeszcze- ciezki przypadek do odstawienia...;///

i z Dusia spedzilam wczoraj swietny wieczor, poswiecilam tylko i wylacznie jej uwage...sprzatalysmy, segregowalysmy zabawki z ktorych wyrosly, pozniej razem malowalysmy, lezalysmy w lozku, mloda opowiadala mi jak bylo w kinie, az wtulone zasnelysmy(nie wiem kiedy:-D...obudzil mnie A. wczoraj wyj. dl. pracowal od 6.30 do 21.30:shocked2:

Rusia, miło sie czyta :-)

Pati, bo Mamooty maja ekspresowe ciąże (sama tak pisałaś :-D ) i ekspresowe dzieci :-D:-D A tak serio, to ja sama nie moge sie nadziwić, jak szybko ona sie rozwija.

Lekacja muzyczna u Wojtka zaliczona. Chyba sie podobało :-)

Ostatnia edycja:
Jestem
Luczkę uśpiliśmy wczoraj:-(Strasznie mi z tym źle, ale nie było innego wyjścia. Moglibyśmy podjąć jeszcze walkę z wiatrakami, czyli transfuzja krwi, ale nie chcieliśmy jej dłużej męczyć. Zgasła - dosłownie - w ciągu kilku dni:-(

Pati, Rusia, dobrze, że @ przyszła. Tak chciałyście
Kasia, fajnie, że początki takie udane. Oby tak dalej

reklama
Kasia strasznie mi przykro...jeny az mam lzy w oczach!!!!!!!!!!:-(
To musi byc okropne co czujesz...Trzymajcie sie....

Wczoraj ogladalam fajny film o wlasnie labradorze...z Jennifer Aniston...smialam sie ,a na koniec plakalam strasznie bo tez byli zmuszeni uspac psa...i mial ok.tyle lat co Wasza Luka :(((

Do góry