reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oj ja tez bym tęskniła gdybyśmy tak wyjechali też wszystko mam w Polsce i wszystkich bliskich tylko mąż kursuje :-D
Dlatego szybko chyba nie wyjedziemy :no: no i ta pogoda mnie tam odstrasza :-D

reklama
ja podobnie jak Stokrotki , chyba bym nie tęskniła, rodzice nie żyją, siostra w Anglii, z dalszą rodziną widuję się 3-4 razy w roku, to by było bez zmian, a znajomi.... cóż byli by nowi, starzy i tak mają coraz mniej czasu na spotkanie, dopiero jak mąż wraca to objeżdżamy wszystkich, a tak gdybyśmy wyjechali to bylibyśmy razem, bo obecnie to za mężem tęsknię strasznie.

tylko ta pogoda.....................;-)

Oj ja też bym tęskniła, gdybym musiała gdzieś daleko wyjechać. Tak na jakiś czas, na rok, to bym mogła spróbować. Ale na kilka lat, to raczej niechętnie.

A ja moglabym wyjechać daleko i bez jakichś wiekszych problemów.
Przypomnialo mi sie jeszcze że mam fajny letni zapach Clinique - Simply zupełnie o nim zapomnialam:-)

A ja od dawna używam flower by kenzo :tak: czasami zmieniam na cos innego ale zawsze wracam do niego :-D przyzwyczjenie ;-)

Ja byłam u Męża w Szwecji i mimo że byliśmy razem to też tęskniłam do powrotu do kraju bo jednak nie ma jak u siebie:tak:A teraz już zostaję w Polsce a mąż będzie kursował. Mamy już pozwolenie na budowę więc niedługo ruszamy z budową domu czyli mąż musi jeszcze trochę posiedzieć zagranicą;-)A dzięki tej jego pracy możemy sobie na więcej pozwolic: nie musimy dzieciom odmawiać jak chcą drogą zabawkę, byliśmy nad morzem, mąż kupił teraz autko dla mnie itd.
A pobyt nad morzem akurat nam się udał bo trafiliśmy na ten tydzień gdzie akurat była pogoda:-)Zdjęcia niestety później bo mam je na męża laptopie i muszę je sobie przesłać postaram się w przyszłym tygodniu to zrobic to akurat też slubne wrzucę:tak:

reklama
Do góry