reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
wiecie co ja mysle ze organizacja pokoju dziecka to najpiekniesza rzecz, a radość dziecka jest jeszcze piękniejsza, my w naszym mieszkanku nie mamy nic zrobionego, poza pokojonem Otylki, on był najważniejszy, a resztę zrobimy moze za dwa lata, ale się nie martwię, nie jest źle. Ważne ze ona jest szczesliwa i teraz jak ktoś do nas wpada z dzieckiem to luz totalny, dzieciaczki z pokoju nawet nie wychodzą;-)

Ja kiedys też będę na nowo urządzać ale dla każdego z osobna bo beda mieli juz osobne pokoje a narazie im nie remontuje dopóki młody nie podrośnie bo niestety jak ostatnio pomalowałam to już zdążył popisać:dry:

A z innej beczki. Drugi dzień pada deszcz i siedzimy w domku:-(

Powiedzcie mi kurde bo szalu zara dostane gdzie znajde opcje zeby wyswietlaly mi sie tylko nowe rzeczy a nie uzywane..np.ogladam kombinezoony teraz i za ch*** nie moge znalezc tej opcji:wściekła/y::crazy:

mówimy o Allegro?

Opcje przeglądania
blank.gif

Wyświetl przedmioty z całej Polski z dolnośląskiegoz kujawsko-pomorskiegoz lubelskiegoz lubuskiegoz łódzkiegoz małopolskiegoz mazowieckiegoz opolskiegoz podkarpackiegoz podlaskiegoz pomorskiegoze śląskiegoze świętokrzyskiegoz warmińsko-mazurskiegoz wielkopolskiegoz zachodniopomorskiego w odległości do 10 km 25 km 50 km 75 km 100 km 150 km 200 km 350 km 500 km od (kod pocztowy) Miejscowość: jako tekst i obrazki jako tekst jako obrazki według daty ▲ według liczby ofert ▼ według ceny ▲ według ceny z przesyłką ▲ według nazwy ▲ według daty ▼ według liczby ofert ▲ według ceny ▼ według ceny z przesyłką ▼ według nazwy ▼ Format sprzedaży Wszystkie Tylko aukcje Tylko Kup Teraz! Odbiór osobisty Tylko Płatności Allegro
all_payments.gif
wystawione w ciągu kończące się w ciągu 1 godziny 2 godzin 3 godzin 4 godzin 5 godzin 12 godzin 24 godzin 2 dni 3 dni 4 dni 5 dni 6 dni 7 dniZapamiętaj ustawienia Cena od do
blank.gif

Parametry Stan
- Nowe Używane
blank.gif

Długość wkładki wew. [w cm]
od do
blank.gif

blank.gif

Kolor
Biel
blank.gif

Czerń
blank.gif

Odcienie brązu i beżu
blank.gif

Odcienie czerwieni i różu
blank.gif

Odcienie fioletu
blank.gif

Odcienie niebieskiego
blank.gif

Odcienie pomarańczowego
blank.gif

Odcienie szarości i srebra
blank.gif

Odcienie zieleni
blank.gif

Odcienie żółtego i złota
blank.gif

Wielokolorowy
blank.gif

Inny kolor
blank.gif

reklama
jak uscislisz ...rozmiar bla bla bla..i po lewej stronie wyswietli Ci sie..opcja stan:nowe, nowe bez metki, uzywane..

Do góry