reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
wiecie co...z zakupow wrocilam happy!...malej kupilismy buty nike- beda fotki! i kilka ciuszkow ..bluzeczek, sukieneczek..itd...sobie kilka rzeczy do domu, opaske na wlosy i sliczna brazowa lakierowana -wzor krokodyl..itd..no i zgubilam!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- Normalnie kiedys to ja leb swoj zgubie...
Zorientowalam sie dopiero w domu.. szukam.. nie ma...nie ma...pytam, czy dobrze sprawdzili samochod, czy nie zostala...wracam, bo nie wierze...no i kminie..i wiem!!!!!...wsiadajac z tym moim bolacym kulasem do samochodu tak sie grzebalam, pomagalam sobie, ze ja zostawialam na dachu samochodu i pojechalismy!!!!....ale ktos sie pewnie ucieszyl jak znalazl moja nowa torebke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fuck!

grila wczoraj nie bylo..wrocilismy po 17..przypieklismy sobie w domu kielbaski najedlismy sie...wykapalismy i o 20 leglismy w lozkach-ogladalismy film..:blink:

Rusałko tak mi przykro!. Kupisz sobie ładniejszą.
My wczoraj łobuzowaliśmy na placu zabaw. Ola zawzięcie przekopywała piaskownicę. Niestety muszę ją trochę przyuczyć bycia asertywnym. Dzieciaki ciągle jej wyrywały z rąk wiaderko i łopatkę, a ta nic. Stała i rozpaczliwie patrzyła w moją stronę. Następnym razem muszę ją trochę zbuntować:-)

Ojjj Dorcia znam ten bol ....:baffled: Wyobrazam sobie jakiego masz w***** ;-)

My dzis postanowilismy wreszcie troche rodzinnie i zaraz zawijamy sie do oceanarium zeby nasz maly broj mial cos z tej niedzieli...:-)Napewno przytargam jakies fotki ;-)

Oj Rusałko... my już tyle razy odjeżdżaliśmy z czyms na dachu, ale zawsze jakoś się udawało to znaleźć albo ktos nam pokazywał, że mamy cos na dachu.

reklama
ja juz drugi raz :crazy:

a my dzis kupilismy Klaudii nowy rowerek i hulajnoge:-)..
mala byla przeszczesliwa-ja tez-tymbardziej, ze po obiedzie Adam zabral mala na dllugi spacer-zapakowali sobie chleba dla kaczek i pojechali do parku...a ja otworzylam sobie werande..lozko mam na wprost..nalozylam sobie miseczke lodow..i czytalam ksiazke...mmmm..tego mi trzeba bylo-super!wypoczelam...dotlenilam sie:-Dptaszki spiewaly...szum drzewek...tylko piwka mi brakowalo...chodzi za mna redsik!!!!!!!:dry:

Do góry